Ο Μανόλο Χιμένεθ θεωρείται εκ των φαβορί για αντικαταστάτης του Τζον Φαν΄τ Σχιπ στη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή. Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ που έχει πάρει πρωτάθλημα και Κύπελλο στην Ελλάδα, είναι στο προσκήνιο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής μας ομάδας. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κρούση προς τον 57χρονο προπονητή. Όμως αυτό […]

Ο Μανόλο Χιμένεθ θεωρείται εκ των φαβορί για αντικαταστάτης του Τζον Φαν΄τ Σχιπ στη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή. Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ που έχει πάρει πρωτάθλημα και Κύπελλο στην Ελλάδα, είναι στο προσκήνιο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής μας ομάδας. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κρούση προς τον 57χρονο προπονητή. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα προκύψει εξέλιξη προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ο Ισπανός τεχνικός είναι ο βασικός στόχος των στελεχών της ΕΠΟ. Ωστόσο, δεν αποτελεί και τον μοναδικό υποψήφιο για τη διαδοχή του Τζον Φαν’τ Σχιπ.

Ο προσανατολισμός της ΕΠΟ είναι προς την πρόσληψη ξένου προπονητή. Καθώς ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Παναγιώτης Δημητρίου, έκανε λόγο  για προπονητές από Ισπανία, Ιταλία και Πορτογαλία. Ο Χιμένεθ είναι έμπειρος, «ελεύθερος», γνωρίζει (αν όχι αναλυτικά, σίγουρα καλύτερα από πολλούς άλλους) τον «χάρτη» του ελληνικού ποδοσφαίρου και αρκετούς από τους Ελληνες παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό, η αλήθεια είναι πως συγκεντρώνει αρκετά από τα στοιχεία που θα ήθελαν στην ΕΠΟ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ