Ξένα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ματιές της  Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ στον Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού. Ο ποδοσφαιριστής έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τις περσινές του εμφανίσεις. Και μπήκε στο μάτι πολλών μεγάλων ευρωπαϊκών club. Πολλές είναι οι ομάδες που θέλουν σαν τρελές τον ποδοσφαιιστή του Ολυμπιακού. Λίγες όμως είναι διατεθειμένες να δώσουν ποσό 5ψήφιο. Οι απαιτήσεις […]

Ξένα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ματιές της  Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ στον Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού.

Ο ποδοσφαιριστής έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τις περσινές του εμφανίσεις. Και μπήκε στο μάτι πολλών μεγάλων ευρωπαϊκών club.

Πολλές είναι οι ομάδες που θέλουν σαν τρελές τον ποδοσφαιιστή του Ολυμπιακού. Λίγες όμως είναι διατεθειμένες να δώσουν ποσό 5ψήφιο.

Οι απαιτήσεις άλλωστε του Ολυμπιακού είναι υψηλές. Και ίσως μόνο μία ομάδα επιπέδου Premier League μπορεί να τις καλύψει.

Αυτός ήταν και ο λόγος που εν τέλει ο Καμαρά δεν πωλήθηκε το καλοκαίρι.

Τον παίκτη μανατζάρει ο Μίνο Ραϊόλα, και αυτό λέει αρκετά για το επίπεδο των επαφών που έχει ο ποδοσφαιριστής αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Παράλληλα όμως το όνομα Ραϊόλα δίνει και μία εγγύηση στον Ολυμπιακό πως ο παίκτης δεν θα πωληθεί “κοψοχρονιά”.

Εξάλλου Ολυμπιακός και Ραϊόλα είναι μία σχέση λατρείας. Με τους Πειραιώτες να έχουν πολλές συναλλαγές με τον διάσημο μάνατζερ στο παρελθόν. Διατηρώντας εξαιρετικές σχέσεις ανέκαθεν.

Έτσι λειτουργεί ο Ραϊόλα και είναι βέβαιο πως δεν θα παρατήσει την συγκεκριμένη υπόθεση.

Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με την οποία ο Ραϊόλα έχει ήδη ουκ ολίγα DEALS στο ενεργητικό του.

Αυτό δίνει μια έξτρα αισιοδοξία στους Ερυθρόλευκους.

Για να δούμε αν θα έχουμε εξελίξεις…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ