Μπορεί ο ΠΑΟΚ ” να ξόδεψε πολύ χρόνογια να ντύσει στα “ασπρόμαυρα” τον Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο και να περίμενε τον Ιταλό ποδοσφαιριστή για τρεις ολόκληρους μήνες, ωστόσο η περίπτωσή του δεν ήταν η μοναδική που απασχόλησε τον Δικέφαλο! Σύμφωνα με πληροφορίες, οι “ασπρόμαυροι” ασχολήθηκαν και με την περίπτωση του Ζαν-Πολ Μποέτιους. Του 27χρονου Ολλανδού με ρίζες […]

Μπορεί ο ΠΑΟΚ ” να ξόδεψε πολύ χρόνογια να ντύσει στα “ασπρόμαυρα” τον Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο και να περίμενε τον Ιταλό ποδοσφαιριστή για τρεις ολόκληρους μήνες, ωστόσο η περίπτωσή του δεν ήταν η μοναδική που απασχόλησε τον Δικέφαλο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι “ασπρόμαυροι” ασχολήθηκαν και με την περίπτωση του Ζαν-Πολ Μποέτιους.

Του 27χρονου Ολλανδού με ρίζες από το Σουρινάμ που από το 2018 ανήκει στη Μάιντς.

Μάλιστα, από κάποιο σημείο και έπειτα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ο Μποέτιους έγινε ο νούμερο 1 στόχος του ΠΑΟΚ, με την κατάληξη να μην είναι ωστόσο αυτή που ήθελαν στην Τούμπα!

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που – όπως και ο Μπίσεσβαρ – ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Φέγενορντ. Και τον Αύγουστο του 2015 “μετακόμισε” στη Βασιλεία. Εναντι 2 εκ. ευρώ, ενώ δύο χρόνια αργότερα και αφού στο μεσοδιάστημα αγωνίστηκε ως δανεικός στη Γκενκ, επέστρεψε στη Φέγενορντ έναντι 1.5 εκ ευρώ!

Οι εμφανίσεις του με την ομάδα του Ρότερνταμ τη σεζόν 2017-18 (39 συμμετοχές, 6 γκολ και 9 ασίστ). Οδήγησε τη Μάιντς να δώσει 3,5 εκ. ευρώ στη Φέγενορντ στο τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου της σεζόν 2018-19. Με τον Μποέτιους να καταγράφει έκτοτε 100 συμμετοχές με τον γερμανικό σύλλογο, με απολογισμό 11 γκολ και 20 ασίστ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ