Η ονοματολογία για τον διάδοχο του Τζον Φαν’τ Σιπ στον πάγκο της Εθνικής συνεχίζεται. Ο Ολλανδός διανύει το τελευταίο του διάστημα στην γαλανόλευκη. Και όπως όλα δείχνουν θα “κουνήσει” μαντήλι. Ποιοι είναι όμως τα φαβορί στην κούρσα της ανάληψης της θέσης; Ένας προπονητής που αυτή τη στιγμή είναι χωρίς ομάδα είναι ο Γιώργος Δώνης. Ο […]

Η ονοματολογία για τον διάδοχο του Τζον Φαν’τ Σιπ στον πάγκο της Εθνικής συνεχίζεται. Ο Ολλανδός διανύει το τελευταίο του διάστημα στην γαλανόλευκη. Και όπως όλα δείχνουν θα “κουνήσει” μαντήλι.

Ποιοι είναι όμως τα φαβορί στην κούρσα της ανάληψης της θέσης;

Ένας προπονητής που αυτή τη στιγμή είναι χωρίς ομάδα είναι ο Γιώργος Δώνης.

Ο 51 ετών τεχνικός από τον Μάιο του 2021 βρίσκεται στην αναζήτηση του επόμενου προορισμού της καριέρας του. Μετά την αποτυχημένη απόπειρά του στη Σαουδική Αραβία με την Αλ Γουάντα. Όπου σε έξι αγώνες είχε μόλις μια νίκη, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Με αποτέλεσμα η ομάδα να υποβιβαστεί. Βέβαια η παρουσία του στον πάγκο, κυρίως, του Παναθηναϊκού και ο τρόπος που διαχειρίστηκε ένα μέτριο υλικό και δούλεψε με τους νεαρούς Έλληνες παίκτες τον κάνει να μπαίνει στο… κάδρο για να αναλάβει αν χρειαστεί την Εθνική μας.

Ακόμα ένα όνομα που ακούγεται αρκετά έντονα είναι αυτό του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ είχε ένα πολύ επιτυχημένο πέρασμα από την Ρουμανία. Οταν με την Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα κατέκτησε το Κύπελλο και το σούπερ καπ της χώρας, κάτι που δεν περίμενε κανείς.

Το γεγονός όμως που έφερε την απόλυσή του από την βαλκανική χώρα δεν ήταν αγωνιστικό, αλλά η διαφορά φιλοσοφίας με τον πρόεδρο στον τομέα των μεταγραφών με αποτέλεσμα από τις 23 Ιουλίου να είναι άνεργος. Βέβαια όσο καλό ήταν το πέρασμά του από την Ρουμανία τόσο άσχημο ήταν αυτό από την Κύπρο το 2020, στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ