Η ήττα από τον Παναιτωλικό αποτέλεσε το κύκνειο άσμα για τον Γιώργο Παράσχο στην τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου. Από τη στιγμή που υπήρξε αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Περιστερίου, ουσιαστικά η ανακοίνωση πιστοποίησε το τέλος της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές. Οπως αποδεικνύεται παρότι σαν προπονητής που ξέρει καλά την ομάδα και […]

Η ήττα από τον Παναιτωλικό αποτέλεσε το κύκνειο άσμα για τον Γιώργο Παράσχο στην τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου.

Από τη στιγμή που υπήρξε αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Περιστερίου, ουσιαστικά η ανακοίνωση πιστοποίησε το τέλος της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Οπως αποδεικνύεται παρότι σαν προπονητής που ξέρει καλά την ομάδα και έχει προσφέρει στο παρελθόν σε αυτήν. Ο Παράσχος, δεν μπόρεσε να βρει τις λύσεις προκειμένου ο Ατρόμητος να επιστρέψει στον άλλοτε καλό εαυτό του και να “στρώσει” αγωνιστικά.

Ο 69χρονος τεχνικός άφησε  τον Ατρόμητο με απολογισμο:

2 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 12 παιχνίδια.

Οι φήμες πάντως που ήθελαν τον  Γιώργο Κορακάκη, προπονητή της Κ19 να παίρνει την θέση του δεν ευσταθούν. Καθώς ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Σπανός, το πήρε πάνω του και θέλει από τώρα τον νέο προπονητή της ομάδας.

Ο οποίος μάλιστα ακούγεται πως θα είναι ένα καινούριο πρόσωπο. Από το εξωτερικό.

Φαίνεται πως στον Ατρόμητο θέλουν να χτίσουν από το μηδέν. Για να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας ενόψει της ερχόμενης σεζόν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατρόμητος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ