Διπλή ενίσχυση ενόψει Γενάρη ετοιμάζει ο Άρης. Από τον χώρο της Superleague. Όχι όμως στην θέση του φορ. Εκεί που πονάει η ομάδα. Φαίνεται πως ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει άλλα πράγματα στο μυαλό του και εμπιστεύεται τον Καμαρά και τους υπόλοιπους. Εκεί που η ομάδα πονάει φαίνεται πως είναι τα μπακ και οι χαφ. Η […]

Διπλή ενίσχυση ενόψει Γενάρη ετοιμάζει ο Άρης. Από τον χώρο της Superleague. Όχι όμως στην θέση του φορ. Εκεί που πονάει η ομάδα.

Φαίνεται πως ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει άλλα πράγματα στο μυαλό του και εμπιστεύεται τον Καμαρά και τους υπόλοιπους.

Εκεί που η ομάδα πονάει φαίνεται πως είναι τα μπακ και οι χαφ.

Η πρώτη περίπτωση ακούει στο όνομα Μάρβιν Πίρσμαν. Με την οποία ο Άρης ασχολείται σχεδόν δύο χρόνια. Το περασμένο καλοκαίρι ο Άρης τον ήθελε… πολύ, τον ζήτησε καταθέτοντας προσφορά, αλλά ο αριστερός μπακ του ΠΑΣ έμεινε στα Γιάννινα.

Η περίπτωση του απασχολεί και θα απασχολήσει περισσότερο. Οι Γιαννιώτες μπορεί να τον θέλουν, αλλά ο 30χρονος αμυντικός φαίνεται πως έχει αποφασίσει να αναζητήσει αλλού την τύχη του.

Οι δύο πλευρές βρίσκονταν ήδη σε προχωρημένες επαφές για το καλοκαίρι, μέχρι που οι “κιτρινόμαυροι” πήραν την απόφαση να κινηθούν από τώρα για τον Βέλγο και έναντι ενός χρηματικού αντιτίμου στον ΠΑΣ Γιάννινα, λόγω της κατάστασης στα πλάγια μπακ αλλά και του CAS εν όψει καλοκαιριού.

Ο Άρης βρίσκεται σε ανοικτή επικοινωνία με τους Γιαννιώτες τα τελευταία 24ωρα και προσπαθούν να καταλήξουν στην φόρμουλα με την οποία ο παίκτης θα γίνει από τώρα κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Από τις τελευταίες πληροφορίες προκύπτει ότι υπάρχει πρόοδος στις συζητήσεις με τον ΠΑΣ και μία συγκρατημένη αισιοδοξία από πλευράς ΑΡΗ. Εφόσον τα βρουν τότε τα χρήματα δεν θα ξεπερνούν τις 100 χιλιάδες ευρώ και πιθανότατα θα είναι πολύ λιγότερα.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ