Έτοιμος να πουλήσει τον Αργεντινό το καλοκαίρι είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θόδωρος Καρυπίδης. Ελπίζει σε πρόταση γύρω στα 2.000.000 από το εξωτερικό, αλλά αν ο Ολυμπιακός ενδιαφερθεί το ντιλ θα γίνει -όχι όμως με τέτοιο ποσό, φυσικά...

Άρης: Έτοιμος για… λιμάνι ο Ντανιέλ Μαντσίνι; Ο Αργεντινός εξτρέμ της ομάδας της Θεσσαλονίκης, έχει, πράγματι, αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις ως τώρα με τις εμφανίσεις του στην Ελλάδα. Τον Νοέμβριο, στις 11, θα κλείσει τα 26 του και το καλοκαίρι θα κλείσει τριετία στον Άρη. “Ανακάλυψη” του τότε τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου, ο Μαντσίνι ήλθε στη Θεσσαλονίκη για  500.000 ευρώ, από τη Μπορντό.

Είχε, τότε, περάσει δανεικός και από Οσέρ και Τουρ, ενώ η καριέρα του ξεκίνησε από τη Νιούελς Ολντ Μπόις. Ο Μαντσίνι, που έχει και ιταλικό διαβατήριο, αφού η καταγωγή του είναι από τη γειτονική χώρα, έφτασε στον Άρη με 62 εμφανίσεις, 8 γκολ και  στη Ligue 2. Και μέχρι τώρα έχει γράψει με τον Άρη 94 εμφανίσεις, με 9 γκολ και 9 ασίστ.

Στη Θεσσαλονίκη, ο Αργεντινός έδειξε μεγάλη βελτίωση ποδοσφαιρικά, με μεγαλύτερο ατού του ότι μπορεί, πρακτικά, να παίξει σε όλες τις θέσεις από το κέντρο και μπροστά. Δεν έχει το εύκολο γκολ, αλλά αυτό ίσως αλλάξει εάν… αλλάξει και ομάδα-συμπαίκτες-ρόλο. Στον Άρη ήλθε ως “8άρι”, αλλά τις πιο καλές του εμφανίσεις τις έχει κάνει ως εξτρέμ, συνήθως από τα δεξιά, αλλά και από τα αριστερά. Στο Transfermarkt η αξία του παίκτη έχει φράσει τα 1.200.000 ευρώ. Αλλά ο Θόδωρος Καρυπίδης ελπίζει σε ακόμη μεγαλύτερο ντιλ.



Ελπίζει και για εξωτερικό -αλλιώς… λιμάνι!

Ο ισχυρός άντρας του Άρη, σύμφωνα με κάποια ρεπορτάζ, έλεγε τις προάλες σε φιλική του παρέα, σε έξοδο στο κέντρο της Αθήνας, ότι ο Μαντσίνι θα πάρει μεταγραφή το καλοκαίρι. Είπε, μάλιστα, ότι πρώτες συζητήσεις με ομάδα έχουν ήδη γίνει. Τώρα, για… ευνόητους λόγους, η ομάδα αυτή δε μπορεί να είναι ο ΠΑΟΚ. Η αξία του παίκτη πλέον τον καθιστά μάλλον απαγορευτικό για τον Παναθηναϊκό. Και να δώσει λεφτά στον Καρυπίδη η ΑΕΚ του Μελισσανιδη είναι εξαιρετικά χλωμό.

Τι απομένει; Ομάδα του εξωτερικού ή… ο Ολυμπιακός. Ο Καρυπίδης έχει πολύ καλές σχέσεις με τον ίδιο τον Βαγγέλη Μαρινάκη και οι όποιες κουβέντες μπορούν να γίνουν απευθείας. Άλλωστε και ο Αλεχάντρο ντι Μπαρτόλο, συνεργάτης πλέον του Φρανσουά Μοντεστό στο τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας γνωρίζει πολύ καλά τον Μαντσίνι. Είχε συνεργαστεί, το 2019 και με τον Διαμαντόπουλο για να έλθει στον Άρη.



Ο Μαντσίνι ανανέωσε πέρυσι τον Οκτώβριο το συμβόλαιό του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης μέχρι το 2024. Είδε και γενναία αύξηση στις αποδοχές του -της τάξης του 50%, από 220.000 το χρόνο, σε 320.000. Ο Καρυπίδης ελπίζει σε deal της τάξης των 2.000.000 ευρώ για τον παίκτη από ομάδα του εξωτερικού. Διότι ξέρει ότι τόσα χρήματα από τον Ολυμπιακό δε θα πάρει. Εάν ωστόσο έχει αποφασίσει ότι ο Αργεντινός θα πωληθεί το καλοκαίρι και πρόταση… έξω από τα σύνορα δεν έλθει, ο Μαντσίνι μάλλον θα πιάσει λιμάνι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ