Ο Θόδωρος Καρυπίδης φημίζεται για τον αυθορμητισμό του στα μεταγραφικά. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης ψάχνει πάντα ποδοσφαιρικές του “καψούρες” και ευκαιρίες για να φέρει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ειδικά μετά τον αποκλεισμό από την Αστάνα, από το ευρωπαϊκό ΣΟΚ, ο Άρης χρειάζεται και ένα μεταγραφικό ΣΟΚ. Για να γίνει η επανεκκίνηση. Σε αυτό […]

Ο Θόδωρος Καρυπίδης φημίζεται για τον αυθορμητισμό του στα μεταγραφικά. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης ψάχνει πάντα ποδοσφαιρικές του “καψούρες” και ευκαιρίες για να φέρει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ειδικά μετά τον αποκλεισμό από την Αστάνα, από το ευρωπαϊκό ΣΟΚ, ο Άρης χρειάζεται και ένα μεταγραφικό ΣΟΚ. Για να γίνει η επανεκκίνηση.

Σε αυτό το “ταρακούνημα” φαίνεται να εμπλέκεται και ο Ολυμπιακός!’

Με πρόσφατο άρθρο του το sports365.gr σας έγραψε σε αποκλειστικό, ποιος ποδοσφαιριστής, μπήκε στην μαύρη λίστα του Πέδρο Μαρτίνς.

Αυτό είναι το όνομα  όνομα που ήδη απασχολεί το “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο.

Δεν ξεφεύγει τίποτα του γυπαετού Καρυπίδη. 

Ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς φαίνεται πως δεν υπολογίζεται από τον Πορτογάλο τεχνικό. Καθώς μιλάμε για έναν παίκτη που, παρά το ταλέντο του, δεν έχει καταφέρει να δείξει τις πραγματικές του ικανότητες στον Ολυμπιακό. Αν εξαιρέσουμε την πρώτη του σεζόν στον Πειραιά. Ο Σέρβος δείχνει να έχει ξεχάσει την μπάλα που ήξερε. Αυτό είναι κάτι που έχει οδηγήσει σε δεύτερες σκέψεις τους ανθρώπους των “Ερυθρολεύκων”.  Με τον παίκτη να αναζητά πλέον τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Μιλάμε για μπαλαδόφατσα που ξέρει καντάρια μπάλα, και στο κατάλληλο περιβάλλον μπορεί να κάνει παπάδες. 

Εδώ κάπου εμπλέκεται και ο ιδιοκτήτης του Άρη. Ο οποίος έχει τρελή “καψούρα” τον ποδοσφαιριστή. Και σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές του sports365.gr, ίσως βγάλει λαβράκι για τους Θεσσαλονικείς! Αρκετές είναι οι περιπτώσεις που έβγαλε “λαγό”” από το καπέλο και έσωσε την παρτίδα με τέτοιους παίκτες. Καλές σχέσεις σε μεταγραφικό επίπεδο υπάρχουν, και κάπου εδώ ξεκινάει μια ακόμα μεταγραφική ιστορία.

Θα έχει Happy end;

Η πληροφορία πάντως είναι φρέσκια. Πριν καν βγει στην πιάτσα.

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή ξέρει τι παίζει και ήδη ψάχνεται να βρει ομάδα σε μεγάλο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Πολύ δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο. Για μικρό πρωτάθλημα, ή για ομάδες της πλάκας δεν το συζητάμε. Η πιο λογική λύση είναι η Ελλάδα. Και όταν λέμε Ελλάδα κοιτάμε Άρη και Καρυπίδη, που έχει ήδη στείλει το μήνυμα του.

Άλλωστε δεν υπάρχει και άλλο κλαμπ με προοπτική, και να μπορεί να πληρώσει τον Σέρβο.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης το μυρίστηκε και απλά περιμένει. Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ του.

Η δικιά μας εκτίμηση, είναι ότι οι πιθανότητες είναι καλές.

Λέτε να είναι αυτή η κίνηση το “ηλεκτροσόκ” στον απογοητευμένο κόσμο του Άρη; Θα τους κάνει να ξεχάσουν την Αστάνα;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ