Τελικά ο αγώνας του Άρη με τον ΠΑΟΚ είχε ένα πολύ ενδιαφέρον τρίτο ημίχρονο. Αποκαλύφθηκε πως υπήρξε προσπάθεια δωροδοκίας του τερματοφύλακα του Άρη Μάριου Σιαμπάνη με αποτέλεσμα την αυτεπάγγελτη παρέμβαση του εισαγγελέα ο οποίος διέταξε έρευνα. Πάμε να δούμε όλο το ιστορικό της υπόθεσης και ποιος ‘’φωτογραφίζεται ‘’ ως ο άνθρωπος που διέπραξε τη δωροδοκία.  Επιμέλεια:Ηλίας […]

  Τελικά ο αγώνας του Άρη με τον ΠΑΟΚ είχε ένα πολύ ενδιαφέρον τρίτο ημίχρονο. Αποκαλύφθηκε πως υπήρξε προσπάθεια δωροδοκίας του τερματοφύλακα του Άρη Μάριου Σιαμπάνη με αποτέλεσμα την αυτεπάγγελτη παρέμβαση του εισαγγελέα ο οποίος διέταξε έρευνα. Πάμε να δούμε όλο το ιστορικό της υπόθεσης και ποιος ‘’φωτογραφίζεται ‘’ ως ο άνθρωπος που διέπραξε τη δωροδοκία. 

Επιμέλεια:Ηλίας Χρήστου

  Καταρχάς η υπόθεση ήταν γνωστή από την προηγούμενη εβδομάδα ως φήμη μεταξύ των οπαδών. Μετά των αγώνα ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Κώστας Καραπαππάς κατήγγειλε επίσημα την απόπειρα δωροδοκίας από τον πρώην υπάλληλο του ΠΑΟΚ Νώντας (Ν.Π) Αργότερα στην εκπομπή του Mega ‘’Σούπερ μπάλα live’’ ο αρχηγός του Άρη Γιώργος Δεληζήσης σε ερώτηση που του απηύθυναν σχετικά με τον αν ισχύουν όσα είπε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού απάντησε πως όσα ακούστηκαν ισχύουν σε μεγάλο βαθμό.

Καραπαπάς: Δίωρη κατάθεση για τις καταγγελίες περί απόπειρας δωροδοκίας

   Έτσι ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης παρενέβη αυτεπάγγελτα και διέταξέ την εξέταση των Σιαμπάνη και Δεληζήση το βράδυ της Δευτέρας ενώ ο Καραπαππάς κατέθεσε την Τρίτη. Σύμφωνα με την εκπομπή ‘’Δίκη στο Open’’ o Σιαμπάνης μίλησε για τη συνάντηση που έγινε το βράδυ της Πέμπτης με πρώην υπάλληλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο οποίος έχει φύγει πριν από περίπου πέντε χρόνια, τον κατονόμασε και του πρόσφερε το ποσό των 100.000 ευρώ για να έχει μειωμένη απόδοση στο ντέρμπι, ενώ του ζητήθηκε να βρει κι άλλους συμπαίκτες του ώστε να πράξουν και εκείνοι αναλόγως. Σε ερώτηση γιατί δεν μίλησε πριν τον αγώνα απάντησε πως δεν ήθελε να δυναμιτίσει το κλίμα και απλά ενημέρωσε κάποιους συμπαίκτες του για το περιστατικό. Τώρα  το πως η διέρρευσε η κατάθεση, η οποία πρέπει να είναι μυστική, στον Κυριάκο Θωμαϊδη και το επιτελείο του είναι ένα ενδιαφέρον ερώτημα. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ πίστευε πως είναι καλό για την επικοινωνιακή του πολιτική να τα βάλει με ηλικίας 21 ετών και ζήτησε να εφαρμοστεί ποινή αγωνιστικής απαγόρευσης δύο ετών επικαλούμενος το άρθρο 30. Από την άλλη ο νεαρός τερματοφύλακας με επιστολής προς της ΕΠΟ και τη Λίγκα ανέφερε τα εξής: 

 “Όπως γνωρίζετε ήδη, καθώς έχει λάβει το φως της δημοσιότητας το γεγονός, ότι κατέθεσα στο Τμήμα Αθλητικής Βίας της ασφάλειας της Θεσσαλονίκης, για το πρωτοφανές στη νεαρή καριέρα μου, περιστατικό, που υπέστη πριν από το παιχνίδι Άρης – ΠΑΟΚ, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής, και για το οποίο ενημέρωσα αμέσως την ομάδα μου, όταν πρόσωπα, τα στοιχεία των οποίων έδωσα στις αρμόδιες αρχές, προσπάθησαν να με δωροδοκήσουν προκειμένου να έχω μειωμένη απόδοση, στον αγώνα που έλαβε χώρα την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020, μεταξύ Άρης – ΠΑΟΚ. 

Προς γνώση και για τις δικές σας νόμιμες ενέργειες” 

Άρης: Κατέθεσαν στον εισαγγελέα Σιαμπάνης και Δεληζήσης | Superleague Interwetten | gazzetta.gr

  Το θέμα είναι ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος που αποπειράθηκε να δωροδοκήσει τον Σιαμπάνη και άλλους δύο παίκτες του Άρη σύμφωνα με τον Κώστα Καραπαππά; Όλα όσα έχουν πει όσοι εμπλέκονται με την υπόθεση μας έχουν κάνει να καταλάβουμε την ταυτότητα αυτού του ανθρώπου. Δυστυχώς δεν μπορούμε να αναφερθούμε ονομαστικά σε αυτόν για νομικούς λόγους. Ωστόσο μπορούμε να πούμε ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος βρισκόταν σε άλλο πόστο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πριν 5 χρόνια ανέλαβε για ένα σύντομο χρονικό διάστημα το πόστο του γενικού αρχηγού. Μετά το τέλος τη θητείας του ως γενικός αρχηγός τελείωσαν οι σχέσεις του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ (τουλάχιστον επίσημα). 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ