Για ποιον λόγο διαφώνησαν ο προπονητής και ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ.

Διάσταση απόψεων παρατηρείται στις τάξεις του ΠΑΟΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Ζοσέ Μπότο να διαφωνούν. Ποιανού η άποψη πέρασε, τελικά; Του αθλητικού διευθυντή των «ασπρόμαυρων».

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Ο τεχνικός των Θεσσαλονικιών δεν ήθελε να αποχωρήσει ο Αντόνιο Τσόλακ, ο οποίος πωλήθηκε στη Ρέιντζερς. Προτιμούσε να παραμείνει στην ομάδα, από τη στιγμή που δεν μπορούσε να βρεθεί άξιος αντικαταστάτης του.

Ο Ρουμάνος, όμως, έκανε τα δικά του. Έφερε τον Μπράντον Τόμας, ο οποίος από την πρώτη στιγμή δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη του προπονητή του, αφού τα στοιχεία του ως παίκτης δεν ταίριαζαν με τα «θέλω» του.

Στο δεύτερο ματς με τη Λέφσκι Σόφιας, μάλιστα, ενώ ο «δικέφαλος» κυνηγούσε το γκολ ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν τον χρησιμοποίησε ούτε λεπτό.

Οι κακές γλώσσες λένε πως ούτε καν στα προπονητικά διπλά δεν τον προτιμά, με τον Γιώργο Κούτσια να έχει τον πρώτο λόγο στα σχήματα που χρησιμοποιεί.

Επί της ουσίας, ήθελε άλλου είδους παίκτη κι άλλος του ήρθε, γεγονός που τον έχει φέρει σε ρήξη με τον Ζοσέ Μπότο.

Ο Κροάτης, από την πλευρά του, έχει ήδη προσαρμοστεί στους Σκωτσέζους και τους οδηγεί στα προκριματικά του UEFA Champions League.

Ο σύλλογος της Γλασκώβης έχει φθάσει αισίως στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της γηραιάς ηπείρου και οι 500.000 ευρώ, που προβλέπονται ως μπόνους από την πώλησή του, πλησιάζουν στα ταμεία της ΠΑΕ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ