Είμαστε στις μέρες του Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ, που προσπαθεί να ξεκαθαρίσει το ρόστερ άμεσα, και στην συνέχεια να προχωρήσει στην ενίσχυση της ομάδας. Τέλειωσε τρεις ποδοσφαιριστές που πήραν και επίσημα το μήνυμα και με τον νέο χρόνο θα τους δούμε; σε άλλες ομάδες. Η ΑΕΚ προχωρά τις υποθέσεις των Παουλίνιο και Νταβίντ Σιμάο με […]

Είμαστε στις μέρες του Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ, που προσπαθεί να ξεκαθαρίσει το ρόστερ άμεσα, και στην συνέχεια να προχωρήσει στην ενίσχυση της ομάδας. Τέλειωσε τρεις ποδοσφαιριστές που πήραν και επίσημα το μήνυμα και με τον νέο χρόνο θα τους δούμε; σε άλλες ομάδες.

Η ΑΕΚ προχωρά τις υποθέσεις των Παουλίνιο και Νταβίντ Σιμάο με σκοπό να βρεθεί λύση και να αποχωρήσουν άμεσα, ενώ ο νεαρός Σέρβος εξτρέμ, Πέταρ Καρακλάιτς αναμένεται να δοθεί δανεικός σε ομάδα της πατρίδας του. Θα φύγουν ως δανεικοί οι Σαμπανάτζοβιτς και ο νεαρός Λάτσι. 

Ο Στράτος Σβάρνας έχει βελτιώσει το παιχνίδι του τα τελευταία χρόνια και είναι στο σκάουτινγκ της Φιορεντίνα, αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αναμένεται άμεσα κάποια πρόταση από την Ιταλική ομάδα.

Ο Μάρκο Λιβάγια είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχει ζορίσει την Ένωση και ελπίζουν ότι με τον ερχομό του Χιμένεθ θα μπορέσει η κατάσταση να ισορροπήσει.

Χιμένεθ : Να είμαστε ομάδα, όλοι μαζί θα χάνουμε και μαζί θα κερδίζουμε -  ΤΑ ΝΕΑ

Οι επόμενες κινήσεις

Ο νέος κόουτς έχει διαπιστώσει πως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα, αλλά εκτιμά ότι δεν φταίνε μόνο οι αμυντικοί. Ο Μανόλο θεωρεί πως όλη η ομάδα αμύνεται λάθος και για αυτό ξεκαθάρισε πως… όποιος δεν βοηθάει αμυντικά, δεν θα παίζει!

Η «Ένωση» επιθυμεί την παραμονή του Λιβάγια, στον οποίο προσφέρει νέο τετραετούς διάρκειας συμβόλαιο. Οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν να υπάρξει θετική εξέλιξη σε αυτό το θέμα και ελπίζουν πως η άφιξη του Χιμένεθ στην ομάδα θα βοηθήσει σε αυτό.

Ο Ολιβέιρα δεν έχει και πολλές συμπάθειες στην ομάδα, και με την προσφορά που του έχει γίνει, είναι για να φεύγει…

Στο ρόστερ υπάρχουν ποδοσφαιριστές που για καιρό ο σύλλογος θέλει να ξεφορτωθεί και δεν τα έχει καταφέρει και υπάρχουν κενά που επισημαίνονται από πέρυσι. Το αποτέλεσμα είναι στο ρόστερ να ανήκει ο Νταβίντ Σιμάο (τον οποίο πέρυσι είχε καταφέρει να δώσει δανεικό, αλλά όχι να τον… κρατήσει μακριά από την ομάδα) Το γεγονός ότι ο Εμανουέλ Ινσούα δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες τον βγάζουν στην σέντρα για να βρεθεί νέα ομάδα.

Αλλά ο Χιμένεθ έχει δώσει και μια μικρή λίστα για τον Ιανουάριο. 2-3 προσθήκες ενδεκαδάτες. Η μία που είναι σχεδόν τελειωμένη θα δώσει μεγάλη χαρά στους φίλους της ΑΕΚ, αφού είναι καταξιωμένος ποδοσφαιριστής.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ