Όπως τονίζει ο δικέφαλος, το θέμα λύθηκε και ο παίκτης μένει στην ομάδα  και τον επόμενο χρόνο του συμβολαίου του στον σύλλογο.

Ο Νόρντιν Άμραμπατ, τελικά μένει στην ΑΕΚ. Παρόλο που πριν κάτι μήνες εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει.

Ο 34χρονος μέσος παραδέχθηκε, σε συνέντευξή του, πως δεν θέλει να συνεχίσει να φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα. Όπως αποκάλυψε, σε ολλανδικό Μέσο, προτιμάει να επιστρέψει στη χώρα της τουλίπας, όπου βρίσκεται η οικογένειά του.

Έκανε, μάλιστα, άνοιγμα στην Ουτρέχτη να τον αποκτήσει! Ωστόσο, δεν υπήρξε ουσιαστικό ενδιαφέρον από την ολλανδική πλευρά.

Τις τελευταίες μέρες πάντως έχει ζητήσει προσωπική άδεια, ώστε να λύσει ένα οικογενειακό πρόβλημα

Έτσι, εκεί που φαινόταν να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, τελικά παραμένει στους «κιτρινόμαυρους», αφού έλυσε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Όπως τονίζει ο δικέφαλος, το θέμα λύθηκε και ο παίκτης μένει στην ομάδα  και τον επόμενο χρόνο του συμβολαίου του στον σύλλογο.

Αυτός είναι και ο λόγος που άλλαξαν τα δεδομένα και επέστρεψε στην αποστολή στην Ολλανδία, όπου θα διεξάγεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Αυτό που άλλαξε όσο έλειπε, ήταν την φανέλα με το Νο7 πήγε στον Λιβάϊ Γκαρσία. Το νούμερο δηλαδή που φορούσε ο Άμραμπατ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ