Σας έχουμε ενημερώσει πως το μεταγραφικό σαφάρι έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες για την ΑΕΚ. Ένας παίκτης από τα…παλιά την απασχολεί! Ο Ταξιάρχης Φούντας αποχώρησε από την ΑΕΚ το 2013. Για την Σάλσμπουργκ! Ο 26χρονος σήμερα μέσος θα βρεθεί στην τρίτη κατηγορία της Γερμανίας. Για λογαριασμό της Σόνεχοφ, ομάδα που θα του δώσει το… διαβατήριο […]

Σας έχουμε ενημερώσει πως το μεταγραφικό σαφάρι έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες για την ΑΕΚ.

Ένας παίκτης από τα…παλιά την απασχολεί!

Ο Ταξιάρχης Φούντας αποχώρησε από την ΑΕΚ το 2013. Για την Σάλσμπουργκ!

Ο 26χρονος σήμερα μέσος θα βρεθεί στην τρίτη κατηγορία της Γερμανίας. Για λογαριασμό της Σόνεχοφ, ομάδα που θα του δώσει το… διαβατήριο για την επιστροφή του στην Αυστρία και την Σεντ Πότεν.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής θα αρχίζει να ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοσή του και το καλοκαίρι του 2019 η Ραπίντ θα του προσφέρει συμβόλαιο.

Βέβαια τώρα τα πράγματα φαίνονται να είναι λίγο διαφορετικά, μιας και ακούγεται πολύ έντονα πως ο νέος ατζέντης του Έλληνα ποδοσφαιριστή, Μαξ Χαγκμάιρ, είχε συνάντηση προ ολίγων ημερών με τους Παπαδημητρίου και Κονέ που βρίσκονταν στην Αυστρία.

Το συμβόλαιο του Φούντα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και παρά την πολύ καλή χρονιά που κάνει και φέτος, σε 25 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις έχει 10 γκολ και τρεις ασίστ, δεν υπάρχουν συζητήσεις για την ανανέωσή του.

Αξίζει εδώ να σημειώσουμε πως ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή έχει στην λίστα του και τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς. Κάτι που σημαίνει πως πρόκειται για πολύ γνωστό πρόσωπο στην Ένωση.

Με δεδομένο, λοιπόν, ότι το συμβόλαιο του 26χρονου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Μπορεί μια πρόταση στην Ραπίντ τον Ιανουάριο να αποδειχθεί αρκετά δελεαστική.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ