Μετά από έξι πολ ποζίσιονς της Mercedes, ο Μαξ Φερστάπεν βρέθηκε στην πρώτη θέση της εκκίνησης για το αυριανό Grand Prix του Όστιν που αναμένεται συγκλονιστικό. Ο Μαξ Φερστάπεν κατάφερε να γκρεμίσει ένα «προπύργιο» του Λιούις Χάμιλτον και της Mercedes. Σπάζοντας το σερί των έξι πολ ποζίσιονς των πρωταθλητών στην πίστα του Όστιν. Στο Τέξας. […]

Μετά από έξι πολ ποζίσιονς της Mercedes, ο Μαξ Φερστάπεν βρέθηκε στην πρώτη θέση της εκκίνησης για το αυριανό Grand Prix του Όστιν που αναμένεται συγκλονιστικό.

Ο Μαξ Φερστάπεν κατάφερε να γκρεμίσει ένα «προπύργιο» του Λιούις Χάμιλτον και της Mercedes. Σπάζοντας το σερί των έξι πολ ποζίσιονς των πρωταθλητών στην πίστα του Όστιν. Στο Τέξας. Ο Ολλανδός ήταν δύο δέκατα ταχύτερος από τον Χάμιλτον, τρίτος ο Πέρεθ.

Ο Μαξ Φερστάπεν δεν είχε και την πιο ανέμελη προετοιμασία για τις δοκιμές κατάταξης του GP ΗΠΑ. 17ου φετινού γύρου της Formula 1. Ένα ράγισμα στην πίσω πτέρυγα ανησύχησε τους μηχανικούς της RBR, καθώς δεν έγινε γνωστό από τι προήλθε, αλλά φαίνεται ότι εντέλει το πρόβλημα λύθηκε ολοκληρωτικά, και του επέτρεψε να κατακτήσει μια απρόσμενη πολ ποζίσιον.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ