Κατά την διάρκεια αγώνων μοτοσυκλέτας στην πίστα του Interlagos σκοτώθηκε ο 23 χρονος πρωταθλητής Βραζιλίας Ματέους Μπαρμπόσα. Αυτός είναι ο τρίτος θάνατος στη διάσημη πίστα! Ο 23χρονος Βραζιλιάνος πρωταθλητής μοτοσικλετών άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή μετά από ένα σοβαρό ατύχημα στη διάσημη Βραζιλιάνικη αλλά θανατηφόρα πίστα της Interlagos στο Σάο Πάολο κατά τη […]

Κατά την διάρκεια αγώνων μοτοσυκλέτας στην πίστα του Interlagos σκοτώθηκε ο 23 χρονος πρωταθλητής Βραζιλίας Ματέους Μπαρμπόσα. Αυτός είναι ο τρίτος θάνατος στη διάσημη πίστα!

Ο 23χρονος Βραζιλιάνος πρωταθλητής μοτοσικλετών άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή μετά από ένα σοβαρό ατύχημα στη διάσημη Βραζιλιάνικη αλλά θανατηφόρα πίστα της Interlagos στο Σάο Πάολο κατά τη διάρκεια του αγώνα του.

Ο αναβάτης Ματέους Μπαρμπόσα πέθανε, σε ηλικία 23 ετών, στον αγώνα του πρωταθλήματος SuperBike στη Βραζιλία. Το σοκαριστικό ατύχημα οδήγησε στην άμεση διακοπή του αγώνα.

Ο άτυχος οδηγός έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, ενώ προσπαθούσε να τον αποκαταστήσει και έφυγε έξω από την πίστα σταματώντας σε έναν φράχτη. Οι προσπάθειες των γιατρών ήταν μάταιες, αφού ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Αυτός είναι ο τρίτος θάνατος στη διάσημη πίστα και το κοινό αναρωτιέται γιατί διοργανώνονται διαγωνισμοί μοτοσικλετών σε μια τέτοια πίστα, η οποία δεν έχει επαρκή ασφάλεια για τους συμμετέχοντες.

https://www.youtube.com/watch?v=Szj9rcpw0jI

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MotoGP

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ