Το πως πήγε στην Ferrari αποκάλυψε ο Φελιπε Μάσα.

Το πως πήγε στην Ferrari αποκάλυψε ο Φελιπε Μάσα. Ο 41χρονος έχει αποσυρθεί εδώ και χρόνια, όμως η ιστορία που έγραψε στις πίστες τον καθιστά θρύλο της ταχύτητας.

Πως όμως κατάφερε να ντυθεί στα κόκκινα; Η ιστορία του συναρπάζει…

Με τις αποκαλύψεις να έρχονται από τον ίδιο, στο ντοκιμαντέρ που υπάρχει με όνομα “Motorsport Heroes”.

«Κατέκτησα την ίδια χρονιά και το Ιταλικό αλλά και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Formula Renault 2.0 την ίδια χρονιά. Μετά από αυτή την επιτυχία, ήταν πολλές οι πλευρές που επεδίωξαν να με δεσμεύσουν με συμβόλαιο. Κανονίστηκε μία συνάντηση με εκπροσώπους της Ferrari, θα γινόταν στο Μαρανέλο.

Εγώ δεν το ήξερα αλλά παρακολουθούσαν στενά την πορεία μου: τις δοκιμές που έκανα, τις τηλεμετρίες μου, τους αγώνες μου, τα πάντα.

Μου είπαν “θα υπογράψουμε συμβόλαιο συνεργασίας αλλά δε θα μπορείς να το πεις σε κανέναν. Πρέπει να παραμείνει μυστικό”. Έτσι υπέγραψα συμβόλαιο με τη Ferrari για οκτώ χρόνια αλλά δεν μου επέτρεπαν να το πω σε κανέναν. Μόνο στην οικογένειά μου.

Αυτό ήταν απίστευτα δύσκολο. Οδήγησα πρώτα για τη Sauber που χρησιμοποιούσε κινητήρες Ferrari κι έπειτα, έλαβα το τηλεφώνημα πως η Ferrari είχε αποφασίσει να με επιλέξει. Το 2006 θα αγωνιζόμουν για τη Ferrari. Ήταν ένα όνειρο που γινόταν προσωπικότητα», είπε ο Μάσα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ