Στο Ναό της ταχύτητας όλα είναι δυνατά! Ακόμη και για την Μακλάρεν Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο πήρε τη νίκη στην Ιταλία μετά από μυθικό grand prix, με τον Λάντο Νόρις να συμπληρώνει το ιστορικό 1-2 της ΜακΛάρεν! 3ος ο εκπληκτικός Μπότας. Μυθική… στούκα και εγκατάλειψη για Μαξ-Χάμιλτον! Με τα δύο «βαριά χαρτιά» του πρωταθλήματος εκτός ο […]

Στο Ναό της ταχύτητας όλα είναι δυνατά! Ακόμη και για την Μακλάρεν Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο πήρε τη νίκη στην Ιταλία μετά από μυθικό grand prix, με τον Λάντο Νόρις να συμπληρώνει το ιστορικό 1-2 της ΜακΛάρεν! 3ος ο εκπληκτικός Μπότας. Μυθική… στούκα και εγκατάλειψη για Μαξ-Χάμιλτον!

Με τα δύο «βαριά χαρτιά» του πρωταθλήματος εκτός ο δρόμος για τον θρίαμβο του Ρικιάρντο άνοιξε διάπλατα.

Και σιγά μην άφηνε ανεκμετάλλευτη τέτοια ευκαιρία ο Αυστραλός. Οδηγώντας με περίσσια ψυχραιμία και έχοντας πίσω του τον team-mate του. Ο Ντάνιελ πήρε την πρώτη νίκη της ΜακΛάρεν μετά το 2012 και τον Τζένσον Μπάτον. Ο οποίος είχε θριαμβεύσει στην Βραζιλία!

Το ακόμα καλύτερο για την ιστορική αγγλική ομάδα είναι πως ο Λάντο Νόρις (αυτή η «άρρωστη» ταλεντάρα) συμπλήρωσε το 1-2, τρελαίνοντας εαυτούς, αλλήλους και μερικούς ακόμα… αλλήλους, αποδεικνύοντας εμπράκτως πως στον Ναό όλα γίνονται. Μην ξεχνάμε πως και πέρυσι θριαμβευτής ήταν ο (άτυχος αυτό το ΣΚ) Πιέρ Γκασλί.

Το βάθρο συμπλήρωσε ο τρομερός όλο το τριήμερο Βάλτερι Μπότας: ο Φινλανδός με το που υπέγραψε στην Άλφα Ρομέο για του χρόνου κα «ξεκλείδωσε» ψυχολογικά, ήταν μάλλον ο καλύτερος σε κατατακτήριες, sprint race και αγώνα και η 3η θέση του εκκινώντας προτελευταίος αποτελεί πραγματικό άθλο- έστω κι αν χρειάστηκε την ποινή 5 δευτερολέπτων στον Πέρεζ για να τα καταφέρει.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ