“Η βόμβα” έπεσε! Ο Κίμι Ράικονεν ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του. Ο Φινλανδός πιλότος τόνισε πως έφτασε η ώρα για να γράψει τον επίλογο της τεράστιας καριέρας του στη Formula 1. Αμέτρητα ρεκόρ στο τοπ επίπεδο του μηχανοκίνητου αθλητισμού! Ο οδηγός ενημέρωσε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram σχετικά με την απόφαση τον περασμένο […]

“Η βόμβα” έπεσε! Ο Κίμι Ράικονεν ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του. Ο Φινλανδός πιλότος τόνισε πως έφτασε η ώρα για να γράψει τον επίλογο της τεράστιας καριέρας του στη Formula 1.

Αμέτρητα ρεκόρ στο τοπ επίπεδο του μηχανοκίνητου αθλητισμού! Ο οδηγός ενημέρωσε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram σχετικά με την απόφαση τον περασμένο χειμώνα. Με στόχο να δοκιμάσει νέες προκλήσεις.

“Αυτό ήταν. Αυτή θα είναι η τελευταία μου χρονιά στη Formula 1. Είναι μια απόφαση που πήρα τον περασμένο χειμώνα, δεν ήταν εύκολη, όμως μετά από αυτή τη σεζόν φτάνει η στιγμή για νέα πράγματα” έγραψε ο Ράικονεν.

Ο Ράικονεν μπήκε στη Formula 1 το 2001, πήρε το πρωτάθλημα του 2007 και έχει συνολικά 21 νίκες, 103 πόντιουμς, 1865 πόντους, 18 pole positions και 46 ταχύτερους γύρους.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ