Το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 συνεχίστηκε με το Grand Prix στην Αυστραλία.  

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 συνεχίστηκε με το Grand Prix στην Αυστραλία.  Με τον Σαρλ Λεκλέρ να σαρώνει την πίστα και να κερδίζει άνετα. Στο 2ο νικηφόρο πέρασμα του στην σεζόν.

Ο 24χρονος πιλότος της Ferrari είχε την υπεροχή από την αρχή.

Εγκατέλειψε οΜαξ Φερστάπεν, και η διαφορά έχει φτάσει στους 34 βαθμούς από τον Τζορτζ Ράσελ της Mercedes, ο οποίος είναι δεύτερος.

Εκστασιασμένος ο Μονεγάσκος δήλωσε:

«Έχω ένα υπέροχο μονοθέσιο. Είναι η πρώτη μου νίκη όπου είχα υπό έλεγχο τη διαφορά. Το μονοθέσιο ήταν απίστευτο, είχαμε τρομερό ρυθμό στον αγώνα, τα ελαστικά ήταν εξαιρετικά. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Ήταν όμως ένας δύσκολος αγώνας, παραλίγο να χάσω την 1η θέση, είχα πολλή υποστροφή μετά το αυτοκίνητο ασφαλείας, δεν είχα πρόσφυση. Μου πήρε μερικές στροφές να την ανακτήσω και μετά απλά… κέρδισα», τόνισε αρχικά ο πιλότος της Ferrari.

Στη συνέχεια τον ρώτησαν για τις πιθανότητες τίτλου και αποκρίθηκε: «Είναι πάρα πολύ νωρίς να σκέφτομαι το πρωτάθλημα. Φυσικά έχουμε ένα πολύ καλό μονοθέσιο, ένα πολύ αξιόπιστο μονοθέσιο. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και αν γίνει αυτό θα έχουμε μεγάλες πιθανότητες για το πρωτάθλημα. Αυτό με κάνει χαρούμενο και να χαμογελώ γιατί είχαμε δύο πολύ δύσκολα χρόνια για εμένα και την ομάδα. Χαίρομαι που είμαστε και πάλι σε αυτή τη θέση».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ