Το Grand Prix του Άμπου Ντάμπι ήταν το τελευταίο του Κίμι Ραϊκόνεν για την Formula 1. O οδηγός άφησε πίσω του την Alfa Romeo και τις πίστες και αποσύρθηκε. Δεν ήταν κάτι που τον γέμιζε πλέον. Δεν ήταν καν τσάλεντζινγκ για εκείνον. Παλιά ήταν η ζωή του. Πλέον είχε καταντήσει βασανιστήριο για τον “Iceman”. «Το […]

Το Grand Prix του Άμπου Ντάμπι ήταν το τελευταίο του Κίμι Ραϊκόνεν για την Formula 1. O οδηγός άφησε πίσω του την Alfa Romeo και τις πίστες και αποσύρθηκε.

Δεν ήταν κάτι που τον γέμιζε πλέον. Δεν ήταν καν τσάλεντζινγκ για εκείνον. Παλιά ήταν η ζωή του. Πλέον είχε καταντήσει βασανιστήριο για τον “Iceman”.

«Το μόνο που απολάμβανα ήταν η οδήγηση. Δεν πρόκειται να πατήσω ξανά το πόδι μου στα paddocks. Η Formula 1 δεν ήταν ποτέ η ζωή μου. Πάντα υπήρχαν πράγματα που ήταν σημαντικότερα για εμένα. Κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει τώρα».

«Δεν σταμάτησα επειδή δεν είχα τη δύναμη να συνεχίσω αλλά γιατί είχα καλύτερα πράγματα να κάνω από το να βρίσκομαι συνεχώς σε αεροπλάνα και να κοιμάμαι σε ξενοδοχεία».

«Χαίρομαι που όλο αυτό τελείωσε. Ακόμα και το γεγονός ότι δεν κατάφερα να τερματίσω στον τελευταίο αγώνα της καριέρας μου δεν με ενόχλησε ιδιαίτερα».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ