Αν στην Ελληνική κοινωνία φάνηκε από λίγο έως πολύ παράξενο η είσοδος του τσιρλίντινγκ στα ελληνικά σχολεία, τότε για την Ιταλία τι να πούμε. Ανακοίνωσαν ένα νέο πρόγραμμα την Φόρμουλα Ε, η οποία θα διδάξει τη βιώσιμη κινητικότητα στα σχολεία. Μην ρωτήσετε πότε θα γίνει και εδώ. Πρώτα μπορεί να γίνει η πίστα στην Ελλάδα […]

Αν στην Ελληνική κοινωνία φάνηκε από λίγο έως πολύ παράξενο η είσοδος του τσιρλίντινγκ στα ελληνικά σχολεία, τότε για την Ιταλία τι να πούμε. Ανακοίνωσαν ένα νέο πρόγραμμα την Φόρμουλα Ε, η οποία θα διδάξει τη βιώσιμη κινητικότητα στα σχολεία. Μην ρωτήσετε πότε θα γίνει και εδώ. Πρώτα μπορεί να γίνει η πίστα στην Ελλάδα και μετά μπορεί να το δούμε..Ποιο λιανά. Ποτέ!

Στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Ρώμη ανακοίνωσαν ένα νέο πρόγραμμα για τα παιδιά και είναι η Φόρμουλα Ε, η οποία θα διδάξει τη βιώσιμη κινητικότητα στα σχολεία.

«Η Formula E, ο διεθνής διαγωνισμός που είναι αφιερωμένος σε 100% ηλεκτρικά μονοθέσια αυτοκίνητα, αντιπροσωπεύει για την πόλη της Ρώμης, μια αφορμή αφιερωμένη στη διάδοση, προώθηση και γνώση των διαφόρων πτυχών που σχετίζονται με τη βιώσιμη κινητικότητα. Το E-Prix που έλαβε την αναγνώριση της βιωσιμότητας ως το πρώτο μεγάλο carbon free sporting event, έχει γίνει ένα συγκεκριμένο αξιοθέατο για να φέρει το κοινό όλων των ηλικιών, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, πιο κοντά στις νέες τεχνολογίες και τα εναλλακτικά μέσα μεταφοράς.

Μεταξύ των πρωτοβουλιών ευαισθητοποίησης, η Formula E δημιούργησε μια ψηφιακή ενότητα για σχολεία στη Ρώμη με θέμα τη βιώσιμη κινητικότητα με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των παιδιών στις αξίες των οποίων προωθείται το πρωτάθλημα. Οι δραστηριότητες που αναφέρονται στο έντυπο, που πραγματοποιούνται στα ιταλικά και αγγλικά και δωρεάν, στοχεύουν στην ενεργό συμμετοχή των παιδιών μέσω διαδραστικών πόρων, εργαστηρίου και καρτών που θα συμπληρωθούν.

Η Διοίκηση μας είναι στην ευχάριστη θέση να διαθέσει στα παιδιά του σχολείου έναν εκπαιδευτικό πόρο σε ένα επίκαιρο θέμα, που επηρεάζει το μέλλον όλων. Για τον λόγο αυτό στείλαμε μια εγκύκλιο με τον σύνδεσμο για το ψηφιακό έντυπο στα σχολεία της Ρώμης, μια πόλη που επιλέχθηκε για το πιλοτικό πρόγραμμα που αργότερα θα αναπαραχθεί σε άλλες παγκόσμιες πρωτεύουσες» έγραψε η δήμαρχος Βιρτζίνια Ράτζι στο Facebook.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ