Φανερά εκνευρισμένος ο 24χρονος πιλότος της Red Bull.

Ο Μαξ Φερστάπεν δεν κατάφερε να τερματίσει στο γκραν πρι της Αυστραλίας, καθώς εγκατέλειψε στον 39ο γύρο.

Ο 24χρονος πιλότος της Red Bull είδε το μονοθέσιό του να παρουσιάζει νέο μηχανικό πρόβλημα, με αποτέλεσμα να μην περάσει τη γραμμή του τερματισμού για δεύτερη φορά σε τρεις αγώνες στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1.

Όπως εξήγησε μετά το τέλος της προσπάθειάς του στη Μελβούρνη δεν είχε την ταχύτητα για να ανταγωνιστεί τη Ferrari F1-75 του Σαρλ Λεκλέρ.

«Μείναμε ήδη μίλια μακριά, οπότε δεν μπορώ καν να σκεφτώ τη “μάχη” για τον τίτλο αυτήν τη στιγμή. Νομίζω ότι είναι πιο σημαντικό να τερματίζουμε τους αγώνες», παραδέχθηκε αρχικά.

Συνεχίζοντας, πρόσθεσε: «Ήταν άλλη μία κακή ημέρα. Δεν είχαμε ταχύτητα, οπότε απλώς διαχειριζόμουν τα ελαστικά για να φέρω το αυτοκίνητο στον τερματισμό. Φαινόταν σαν μια εύκολη δεύτερη θέση. Ήξερα ότι δεν μπορούσα να αντιμετωπίσω τον Σαρλ (Λεκλέρ), οπότε δεν είχε νόημα να προσπαθήσω να τον πιέσω. Ωστόσο, δεν τερματίσαμε καν τον αγώνα. Είναι αρκετά εκνευριστικό και απαράδεκτο».

Αποκάλυψε, επίσης, πως γνώριζε πως υπήρχε πρόβλημα: «Ξέρω ότι είχαμε κάποιο πρόβλημα, οπότε πάντοτε είχαμε το ερωτηματικό εάν θα τερματίζαμε τον αγώνα. Δεν ξέρω τι έγινε. Πρέπει να πάνε το αυτοκίνητο πίσω στο εργοστάσιο και να το ερευνήσουν. Αυτά τα πράγματα, όταν θέλεις να διεκδικήσεις τον τίτλο, δεν μπορούν να γίνονται».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ