Όπως σχεδόν τα πάντα στη ζωή του, ο Κίμι αντιμετωπίζει και την αποχώρησή του από τη F1 με την διαβόητη ψυχραιμία του . Λέγοντας ότι δεν θα του λείψουν οι στιγμές αδρεναλίνης μακριά από ένα μονοθέσιο χιλίων ίππων και 760 κιλών. Απέναντι σε 19 από τους καλύτερους οδηγούς του πλανήτη. Δεν νομίζω ότι πρέπει να […]

Όπως σχεδόν τα πάντα στη ζωή του, ο Κίμι αντιμετωπίζει και την αποχώρησή του από τη F1 με την διαβόητη ψυχραιμία του . Λέγοντας ότι δεν θα του λείψουν οι στιγμές αδρεναλίνης μακριά από ένα μονοθέσιο χιλίων ίππων και 760 κιλών. Απέναντι σε 19 από τους καλύτερους οδηγούς του πλανήτη.

Δεν νομίζω ότι πρέπει να την αντικαταστήσω [την αδρεναλίνη της F1]” είπε ο 41χρονος Φινλανδός.

“Είναι κάτι πολύ φυσιολογικό αυτό που κάνουμε, τουλάχιστον για μένα. Είναι κάτι που κάνω εδώ και πολλά, πολλά χρόνια και δεν είναι και τόσο διαφορετικό από το να οδηγώ ένα απλό αυτοκίνητο, από πολλές απόψεις.

Προφανώς αν βρίσκεσαι με μια μάχη ή αν βγεις από την πίστα στο λάθος σημείο νιώθεις την ταχύτητα, αλλά φαντάζομαι ότι υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που κάνω και είναι πολύ πιο τρομακτικά.

Προφανώς κάποιες στιγμές με τα παιδιά στο σπίτι μπορεί να είναι πιο συναρπαστικά ορισμένες φορές, ποτέ δεν ξέρεις!”, αστειεύτηκε.

Και συμπλήρωσε:

“Προσπαθώ να κάνω μότοκρος όποτε μπορώ, και αρκετές φορές εκεί αισθάνομαι περισσότερο φόβο από όσο εδώ. Η F1 είναι μια πολύ φυσιολογική δραστηριότητα για εμάς. Είναι συναρπαστική; Τι είναι συναρπαστικό; Φυσικά όταν κάνεις ένα μεγάλο διάλειμμα για διακοπές και οδηγείς μια F1 ξανά νιώθεις την ταχύτητα, αλλά μετά γίνεται κάτι πολύ φυσιολογικό”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ