Ο Mick Schumacher δήλωσε πως θέλει να αναβιώσει τo ιστορικό δίδυμο ανάμεσα στη Ferrari και το όνομα Schumacher κάποια στιγμή στο μέλλον. Ο Γερμανός αυτή τη στιγμή διανύει την πρώτη του σεζόν στη Formula 1 ως οδηγός της Haas, όπου θα παραμείνει και για το 2022. Όντας όμως μέλος της Ακαδημίας νέων οδηγών της Ferrari, […]

Ο Mick Schumacher δήλωσε πως θέλει να αναβιώσει τo ιστορικό δίδυμο ανάμεσα στη Ferrari και το όνομα Schumacher κάποια στιγμή στο μέλλον.

Ο Γερμανός αυτή τη στιγμή διανύει την πρώτη του σεζόν στη Formula 1 ως οδηγός της Haas, όπου θα παραμείνει και για το 2022.

Όντας όμως μέλος της Ακαδημίας νέων οδηγών της Ferrari, αναμένεται από πολλούς να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του και να οδηγήσει για τη Scuderia κάποια στιγμή στην καριέρα του, ίσως και μετά το τέλος της συνεργασίας του με την αμερικάνικη ομάδα.

Ο ίδιος στοχεύει στο να πετύχει κάτι τέτοιο και να συνεχίσει την ιστορία που ο πατέρας του άφησε πίσω όταν αποχώρησε από τη Ferrari το 2006.

Ωστόσο, δεν νιώθει πως μια πιθανή μελλοντική συνεργασία με τη Ferrari θα του φέρει πίεση στους ώμους του.

“Δεν θα το έλεγα πίεση”, δήλωσε ο Γερμανός στο In the Fast Lane Podcast.

“Θεωρώ πως είναι ωραίο το να μπορώ να πω ή να θεωρούμαι πως είμαι μέλος της οικογένειας αυτής. Το να είμαι μέρος αυτής της εταιρείας είναι εξαιρετικό”.

“Προφανώς όσον αφορά την ιστορία, με τον κόσμο να συνδυάζει το όνομα της Ferrari με του Schumacher, θεωρώ πως είναι πολύ ιδιαίτερος συνδυασμός και ελπίζω να μπορεί να αναβιώσει στο μέλλον”.

Ο επικεφαλής της Scuderia, Mattia Binotto, δήλωσε από τη μεριά του πως θέλει κάποια στιγμή να έχει στην ομάδα του τον Schumacher, κοιτώντας από κοντά την πρόοδο του νεαρού οδηγού φέτος.

Βέβαια, ο Γερμανός δήλωσε επ’ αυτού πως δεν του έχουν δοθεί κάποιοι σαφείς στόχοι προς επίτευξη από τη Ferrari.

“Όχι ευθέως, δεν μου έχει δοθεί κάτι”, δήλωσε ο Schumacher. “Προφανώς γνωρίζω ότι πρέπει να αποδείξω το τί είμαι ικανός να κάνω, έτσι πάντα με παρατηρούν στενά και με βοηθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ