Ο Τότο Βολφ δεν μασάει τα λόγια του. Ο Γερμανός μίλησε για το συμβάν ανάμεσα σε Χάμιλτον και Φερστάπεν κατά τη διάρκεια του αγώνα: «Ο Λιούις δεν ήθελε να σχολιάσει, εγώ θέλω. Ο Λιούις έπαιξε πολύ έξυπνα το παιχνίδι και απέφυγε επαφή. Η απόφαση ήταν εναντίον μας. Δεν έδωσαν ούτε 5 δευτερόλεπτα. Έλα τώρα. Ο […]

Ο Τότο Βολφ δεν μασάει τα λόγια του. Ο Γερμανός μίλησε για το συμβάν ανάμεσα σε Χάμιλτον και Φερστάπεν κατά τη διάρκεια του αγώνα:

«Ο Λιούις δεν ήθελε να σχολιάσει, εγώ θέλω. Ο Λιούις έπαιξε πολύ έξυπνα το παιχνίδι και απέφυγε επαφή. Η απόφαση ήταν εναντίον μας. Δεν έδωσαν ούτε 5 δευτερόλεπτα. Έλα τώρα. Ο Μαξ τον έβγαλε εκτός πίστας σαν να οδηγούσε μόνος του».

Η πίσω αεροτομή της Mercedes έχει προκαλέσει έντονες συζητήσεις αυτό το τριήμερο στη Βραζιλία. Μάλιστα, η Red Bull εξετάζει το ενδεχόμενο ένστασης για το λόγο αυτό.

Ο Βολφ όμως είχε μια ιδιαίτερη απάντηση στην όλη συζήτηση: «Δεν με νοιάζει τι θα κάνουν οι άλλοι. Έχουμε ένα πολύ καλό concept, φιλικό προς την επίτευξη υψηλής τελικής ταχύτητα. Όλοι έχουν το δικαίωμα να μας προκαλέσουν. Αν θέλουν θα τους δώσουμε μια πίσω αεροτομή μας να την πάρουν σπίτι τους να την κάνουν χίλια κομμάτια. Το μονοθέσιό μας είναι νόμιμο».

Τέλος, ο Βολφ αποκάλυψε πως η χειρονομία που έκανε μετά το προσπέρασμα του Χάμιλτον επί του Φερστάπεν είχε ως αποδέκτη τον Διευθυντή Αγώνα, Μάικλ Μάσι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ