Ο Κάρλος Σάινθ εξέφρασε τα παράπονα του μετά τον αγώνα της Formula 1, στο Άμπου Ντάμπι. Όπως συμβαίνει πάντα τα φώτα τραβάει ο πρωταθλητής. Αυτός, παρά τις προσπάθειες της Mercedes να τον εκθρονίσει, είναι και με τη βούλα ο πρωταθλητής. Ο Ολλανδός είναι η πρώτη φορά που παίρνει αυτό τον τίτλο. Δεύτερος κατετάγη ο Λιούις […]

Ο Κάρλος Σάινθ εξέφρασε τα παράπονα του μετά τον αγώνα της Formula 1, στο Άμπου Ντάμπι. Όπως συμβαίνει πάντα τα φώτα τραβάει ο πρωταθλητής. Αυτός, παρά τις προσπάθειες της Mercedes να τον εκθρονίσει, είναι και με τη βούλα ο πρωταθλητής. Ο Ολλανδός είναι η πρώτη φορά που παίρνει αυτό τον τίτλο. Δεύτερος κατετάγη ο Λιούις Χάμιλτον.

 Ο Κάρλος Σάινθ τερμάτισε στην 3η θέση τον αγώνα, φέρνοντας τη Ferrari στο βάθρο και παράλληλα κατέκτησε την 5η θέση στη βαθμολογία των οδηγών. Ενώ εκκίνησε στην 5η θέση κατάφερε να υπερκεράσει δύο μονοθέσια. Τερμάτισε για τέταρτη φορά στην πρώτη τριάδα φέτος. Ωστόσο, όπως παραδέχθηκε ο Ισπανός οδηγός της Ferrari, κανείς δεν θα θυμάται αυτό το αποτέλεσμα. Αφού, μπροστά κρινόταν ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Μετά τον αγώνα, ο Ισπανός θέλησε να εκφέρει την άποψή του για το τέταρτο βάθρο του στο 2021: «Το βάθρο είναι ένας φοβερός τρόπος να ολοκληρώνεις τη χρονιά. Ήταν μια αρκετά απαιτητική χρονιά, όμως στο τέλος αποδείχθηκε πολύ δυνατή. Είμαι πολύ χαρούμενος που τερμάτισα στο βάθρο και κανένας δεν θα το θυμάται με όσα έγιναν μπροστά για τη νίκη. Θα βάλω όμως το τρόπαιο στη συλλογή μου. Το απόλαυσα πραγματικά και μαζί με όσα έχω μάθει φέτος ως οδηγός της Ferrari, αυτός ήταν μάλλον ο καλύτερος αγώνας μου με την ομάδα».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ