Ο Βρετανός πιλότος της McLaren μίλησε και για τις Mercedes, Ferrari και Red Bull.

Αντίστροφα για το νέο πρωτάθλημα της Formula 1 μετράει ο Λάντο Νόρις. Με τις πρώτες δοκιμές να έχουν ήδη ολοκληρωθεί, έχει μια πρώτη εικόνα για τους αντιπάλους της McLaren.

Ο Βρετανός πιλότος δεν κρύφθηκε πίσω από το δάχτυλό του. Μίλησε για την ομάδα του, αλλά κατάθεσε την άποψή του και για τις Mercedes, Ferrari και Red Bull.

Αρχικά, αναφέρθηκε στη Mercedes: «Δεν δείχνει ποτέ δυνατή στις δοκιμές, μόνο όταν φθάνουμε στον πρώτο αγώνα. Αν είναι καλοί στη Mercedes στις δοκιμές, τότε στο ξεκίνημα της σεζόν θα είναι καταπληκτικοί. Όλοι έχουν το δικό τους πρόγραμμα, διαφορετικό φορτίο καυσίμου και χαρτογραφήσεις κινητήρα».

Αναφερόμενος στη Ferrari, συμπλήρωσε: «Έχουμε μια πρώτη εικόνα. Πιστεύω πως είμαστε σε καλή κατάσταση. Αλλά η Ferrari ήταν πολύ δυνατή από την αρχή. Ήταν στην κορυφή της κατάταξης συνεχώς και η απόδοσή τους στα μεγάλα stint ήταν πολύ καλή. Οπότε είναι σε πολύ καλή θέση».

Σε ερώτηση για το εάν η Mercedes και η Red Bull έδειξαν πιο δυνατές στις χειμερινές δοκιμές, απάντησε: «Είναι μαζί με εμάς και τη Ferrari, εάν όχι ταχύτερες από εμάς».

Τέλος, αναφέρθηκε στη δική του ομάδα: «Εάν θέλουμε να δίνουμε μάχες με τη Ferrari περιμένω να δουλέψουμε πολύ σκληρά. Αλλά αυτό το περιμένω, μπορώ να πω. Πρέπει να νιώθουμε καλά για το μονοθέσιό μας. Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε, όμως, πως υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ