Η Scuderia Ferrari δεν άφησε καμία αμφιβολία σχετικά με τον οδηγό στον οποίο επενδύει τις φιλοδοξίες της να ανέβει ξανά στην κορυφή της Formula 1. να αναδείξει τον νέο της παγκόσμιο πρωταθλητή και να ηχήσει και πάλι, μετά από χρόνια, τις καμπάνες του Μαρανέλο. Ο Ματία Μπινότο, αγωνιστικός διευθυντής της Ferrari, εξήρε το “φανταστικό” ταλέντο […]

Η Scuderia Ferrari δεν άφησε καμία αμφιβολία σχετικά με τον οδηγό στον οποίο επενδύει τις φιλοδοξίες της να ανέβει ξανά στην κορυφή της Formula 1. να αναδείξει τον νέο της παγκόσμιο πρωταθλητή και να ηχήσει και πάλι, μετά από χρόνια, τις καμπάνες του Μαρανέλο.

Ο Ματία Μπινότο, αγωνιστικός διευθυντής της Ferrari, εξήρε το “φανταστικό” ταλέντο του Σαρλ Λεκλέρκ. Και δήλωσε ότι έχει τη νοοτροπία του νικητή που χρειάζεται η Scuderia για να επιστρέψει στην κορυφή – ξεκινώντας από το 2022, οπότε και φιλοδοξεί να αξιοποιήσει στο έπακρο τη ριζική αλλαγή τεχνικών κανονισμών για να κλείσει την απόσταση από τις Mercedes και RBR.

“Επενδύσαμε στον Σαρλ μακροχρόνια διότι είμαστε απόλυτα πεποισμένοι ότι είναι ο επόμενος παγκόσμιος πρωταθλητής”, τόνισε ο Μπινότο. “Πρώτα από όλα, τον γνωρίζουμε από τα ξεκινήματα της καριέρας του. Είναι ένας πολύ ταλαντούχος οδηγός, και αυτή είναι η προτεραιότητα. Είναι πολύ γρήγορος, και όχι μόνο σε έναν γύρο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ