Σημαντικές αλλαγές αναμένονται στην Formula 1 το επόμενο διάστημα. Η κορυφαία διοργάνωση του μηχανοκίνητου αθλητισμού αναμένεται να δεχθεί νέους “επισκέπτες” από αυτοκινητοβιομηχανίες έκπληξη. Αυτή τη διετία λοιπόν έχουμε δει πολλούς κατασκευαστές να συμμετέχουν. Από την Toyota μέχρι τη Lamborghini (επίσης στο VW Group) – με τον τότε επικεφαλής της, Stefano Domenicali, που σήμερα είναι CEO […]

Σημαντικές αλλαγές αναμένονται στην Formula 1 το επόμενο διάστημα. Η κορυφαία διοργάνωση του μηχανοκίνητου αθλητισμού αναμένεται να δεχθεί νέους “επισκέπτες” από αυτοκινητοβιομηχανίες έκπληξη.

Αυτή τη διετία λοιπόν έχουμε δει πολλούς κατασκευαστές να συμμετέχουν. Από την Toyota μέχρι τη Lamborghini (επίσης στο VW Group) – με τον τότε επικεφαλής της, Stefano Domenicali, που σήμερα είναι CEO στη Liberty Media που έχει τα δικαιώματα του σπορ.

Τόσο ο Ιταλός εκπροσωπώντας το εμπορικό κομμάτι της Formula 1 όσο και η Παγκόσμια Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (FIA) εκπροσωπώντας το αγωνιστικό, κάθονται εδώ και καιρό στο τραπέζι με τους κατασκευαστές που συμμετέχουν τώρα στο σπορ (Ferrari, Mercedes, Honda/Red Bull, Renault/Alpine).

Aλλά και εκπροσώπους των μη-εργοστασιακών ομάδων (Red Bull Racing, Aston Martin, McLaren κ.α.).

Aναζητώντας το καλύτερο για την επόμενη ημέρα.

O έγκυρος Michael Schmidt που υπογράφει το ρεπορτάζ, έγραψε σχετικά: «Η MGU-H θα εγκαταλειφθεί μόνο αν εγκαταλειφθεί για να μπουν στο σπορ η Audi και η Porsche. Αμφότερες έρχονται στη Formula 1».

Φημολογείται πως πριν το Grand Prix Τουρκίας. Που διεξάγεται 8-10 Οκτωβρίου στην πίστα της Κωνσταντινούπολης, θα υπάρξει νέα συνάντηση των εμπλεκόμενων μερών και ενδεχομένως, τελική συμφωνία.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ