Το Moto GP κάνει κινήσεις αναβάθμισης! Το μηχανοκίνητο σπορ επιχειρεί να διαφημιστεί όσο περισσότερο γίνεται και σε άλλες Ηπείρους.

Το Moto GP κάνει κινήσεις αναβάθμισης! Το μηχανοκίνητο σπορ επιχειρεί να διαφημιστεί όσο περισσότερο γίνεται και σε άλλες Ηπείρους.

Η διοργανώτρια αρχή ανοίγει την αγορά. Μετά από χρόνια το Moto GP κάνει προσπάθειες να επεκταθεί και να ανεβάσει την εμπορικότητά του. Σε αυτό το πλαίσιο συνάπτει συμφωνίες για νέα grand prix από το 2023.

Μετά την γνωστοποίηση για αγώνα σε Ταϊλάνδη και Καζακστάν, σειρά παίρνει η Ινδία. Μια χώρα με πληθυσμό 1,4 δις. όπου κυκλοφορούν πάνω 200 εκατ. μοτοσυκλέτες είναι βέβαιο πως θα αγκαλιάσουν το grand prix.

Το Moto GP ανακοίνωση την εισαγωγή του αγώνα στο καλεντάρι και αναμένονται οι επόμενες κινήσεις που θα ανεβάσουν τον πήχη του πρωταθλήματος ακόμα πιο ψηλά! Το Grand Prix της Ινδίας θα διεξαχθεί λίγο έξω από το Νέο Δελχί.

Η πίστα είχε φιλοξενήσει παλιότερα και αγώνα Formula 1 ωστόσο οικονομικοί λόγοι το απομάκρυναν από το πρόγραμμα τα επόμενα χρόνια.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MotoGP

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ