Μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά την εκκίνηση στο Γκραν Πρι του Μπχρέιν είχαμε ένα τρομακτικό ατύχημα με τον Γκροζάν να χάνει τον έλεγχο να συγκρούεται στις μπάρες και το μονοθέσιο να τυλίγεται ολόκληρο στις φλόγες. Το Halo του έσωσε τη ζωή καθώς το κόκπιτ αποσπάστηκε από το μονοθέσιο και βρέθηκε μέσα σε μια άμορφη μάζα από […]

Μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά την εκκίνηση στο Γκραν Πρι του Μπχρέιν είχαμε ένα τρομακτικό ατύχημα με τον Γκροζάν να χάνει τον έλεγχο να συγκρούεται στις μπάρες και το μονοθέσιο να τυλίγεται ολόκληρο στις φλόγες.

Το Halo του έσωσε τη ζωή καθώς το κόκπιτ αποσπάστηκε από το μονοθέσιο και βρέθηκε μέσα σε μια άμορφη μάζα από λαμαρίνες που θα μπορούσαν να τον έχουν τραυματίσει θανάσιμα. Το παραδέχθηκε και ο ίδιος μέσω ενός συγκλονιστικού video από το νοσοκομείο στο οποίο βρίσκεται ακόμη για να τον παρακολουθήσουν οι γιατροί μετά από την τρομακτική σύγκρουση των 53G και την φωτιά στην οποία έμεινε για περισσότερα από τριάντα δευτερόλεπτα.

Είμαι καλά, σχετικά καλά. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματά σας. Ήμουν αντίθετος με το Halo πριν από μερικά χρόνια, είναι όμως ό,τι καλύτερο έχει μπει στη Formula 1. Χωρίς αυτό δεν θα μπορούσα να σας μιλήσω σήμερα. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο” ήταν τα λόγια του Γκροζάν, που έχει εγκαύματα στα χέρια, στους αστραγάλους, όχι όμως κατάγματα στα πλευρά όπως πολλοί φοβήθηκαν.

Ο Γκροζάν χάνοντας τον έλεγχο έφυγε προς τις μπαριέρες με αποτέλεσμα το μονοθέσιο του να εκραγεί σε μια τρομακτική στιγμή που στη Formula 1 δεν έχει ξαναγίνει για δεκαετίες. Ο πιλότος της Haas αφού εξερράγη το μονοθέσιο βγήκε μέσα από τις φλόγες και έτρεξε μακριά. Αξίζει να σημειωθεί πως οι μπαριέρες διαλύθηκαν ολοσχερώς, οι εικόνες ήταν σοκαριστικές

Η Haas του Γκροζάν εξερράγη, με τον έμπειρο οδηγό να βγαίνει μέσα από τις φλόγες ευτυχώς έχοντας τις αισθήσεις του. Οι γιατροί έφτασαν άμεσα στο σημείο και τον κουβάλησαν στο ασθενοφόρο, με τον Γάλλο να περπατάει με δυσκολία, αλλά να δείχνει πως δεν έχει υποστεί κάποιον σοβαρό τραυματισμό.

 

Εικόνα

Εικόνα

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ