Δεν πρόκειται να συμμετάσχει άλλο στη σειρά «Drive To Survive».

Ο Μαξ Φερστάπεν δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την τροπή που έχει πάρει η σειρά του Netflix «Drive To Survive».

Ο Ολλανδός πιλότος ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται, από εδώ και στο εξής, να συμμετάσχει στη σειρά. Όπως εξήγησε, το περιεχόμενό της δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, καθώς: «Προβάλλονται αντιπαλότητες που δεν υφίστανται».

Ο 24χρονοςπαγκόσμιος πρωταθλητής έκρινε πως η ψυχαγωγία υπερτερεί εν συγκρίσει με τα όσα πραγματικά συμβαίνουν στη Formula 1 και αποφάσισε να μποϊκοτάρει την καινούρια σεζόν.

Τα όσα υποστηρίζει φαίνεται πως βρίσκουν σύμφωνους και τους αξιωματούχους της F1. «Πρέπει να μιλήσουμε με το Netflix, γιατί η σειρά δεν πρέπει πάνω από όλα να συγκαλύπτει την πραγματικότητα. Διαφορετικά, δεν έχει πλέον κανένα ενδιαφέρον», επεσήμανε ο εκτελεστικός διευθυντής, Εστεμπάν Οκόν.

Όπως πρόσθεσε: «Πρέπει να το συζητήσουμε και με τους πιλότους, για να διασφαλίσουμε ότι το πρότζεκτ θα συνεχίσει να είναι ελκυστικό, αλλά χωρίς να αλλοιώνει την αίσθηση του αθλητισμού που βιώνουμε καθημερινά».

Από την αμερικανική πλατφόρμα, πάντως, αρκέστηκαν να ξεκαθαρίσουν πως πρόκειται για «μια αμερικανική εκπομπή. Αυτό που βλέπουμε δεν είναι πάντα πραγματικότητα».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ