Οι νέοι κανονισμοί και οι τροποποιήσεις στα μονοθέσια έχουν προκαλέσει αρκετά μεγάλο πρόβλημα στις ομάδες.

Οι νέοι κανονισμοί και οι τροποποιήσεις στα μονοθέσια έχουν προκαλέσει αρκετά μεγάλο πρόβλημα στις ομάδες. Κυρίως όσον αφορά το porpoising. Τις αναπηδήσεις δηλαδή του μονοθεσίου, λόγω της διαφοροποίησης στο σχήμα του.

Ένα νέο πρόβλημα το οποίο προκάλεσε αφόρητους πόνους στον Λουίς Χάμιλτον στο πρόσφατο Grand prix.

Στην αναμέτρηση της Formula 1 στο Αζερμπαϊτζάν, που έγινε στο Μπακού ο Χάμιλτον μιλώντας στο Sky Sports F1 έκανε λόγο για αφόρητους πόνους που τον έκαναν να υποφέρει.

“Κρατιόμουν και δάγκωνα τα δόντια μου από τον πόνο στην πλάτη. Με βοήθησε και η αδρεναλίνη. Δεν μπορώ να περιγράψω τον πόνο που αισθάνεσαι, ειδικά στην ευθείας εδώ. Στο τέλος προσευχόμουν να τελειώσει. Αλλά ήμασταν σε πολύ καλή θέση. Τρίτη και τέταρτη θέση, εξαιρετικό αποτέλεσμα για την ομάδα. Έκανε σπουδαία δουλειά η ομάδα με την στρατηγική”

Στη συνέχεια μίλησε για το πρόβλημα του porpoising στο αγωνιστικό σκέλος: “Μόλις φτιάξουμε τις αναταράξεις θα είμαστε στο σωστό σημείο. Χάνουμε σίγουρα ένα δευτερόλεπτο από αυτό το πρόβλημα. Θα βρίσκομαι αύριο στο εργοστάσιο, θα έχουμε κάποιες καλές συζητήσεις και θα συνεχίσουμε να πιέζουμε”.

Η Formula 1 επιχείρησε να ζητήσει από τις ομάδες να κάτσουν στο τραπέζι για να βρουν άκρη σε όλο αυτό το ζήτημα. Όμως εκείνες άσκησαν βέτο και δεν δέχθηκαν την ειδική μεταχείριση προς την Γερμανική ομάδα. Με το πρόβλημα να μένει ως έχει…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ