Το GP Μεξικού εξελίχθηκε σε έναν εφιάλτη για τη Mercedes. Στις κατατακτήριες δοκιμές, οι Λιούις Χάμιλτον και Βάλτερι Μπότας έκαναν το 1-2 με μια εντυπωσιακή εμφάνιση, αφήνοντας πίσω τους τις δύο Red Bull Racing. Όμως ο αγώνας δεν εξελίχθηκε με ανάλογο τρόπο. Στην εκκίνηση, ο Χάμιλτον έκανε εξαιρετικό πέταγμα και βρέθηκε δίπλα στον teammate του. […]

Το GP Μεξικού εξελίχθηκε σε έναν εφιάλτη για τη Mercedes. Στις κατατακτήριες δοκιμές, οι Λιούις Χάμιλτον και Βάλτερι Μπότας έκαναν το 1-2 με μια εντυπωσιακή εμφάνιση, αφήνοντας πίσω τους τις δύο Red Bull Racing. Όμως ο αγώνας δεν εξελίχθηκε με ανάλογο τρόπο.

Στην εκκίνηση, ο Χάμιλτον έκανε εξαιρετικό πέταγμα και βρέθηκε δίπλα στον teammate του. Όμως ο Φινλανδός δεν κάλυψε την εξωτερική/αγωνιστική μεριά της πίστας και αυτό επέτρεψε στον Μαξ Φερστάπεν να φρενάρει με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις και πέρασε στην πρωτοπορία.

Έκτοτε, δίχως να ενοχληθεί, έφτασε σε ακόμα μια νίκη στο 2021 και άνοιξε τη διαφορά από τον Χάμιλτον στους 19 βαθμούς με 4 αγώνες να απομένουν.

Μετά το τέλος του αγώνα όμως, ο Χάμιλτον δεν άφησε ασχολίαστο το συμβάν στην εκκίνηση, ρίχνοντας την ευθύνη στον Μπότας για το γεγονός πως τους πέρασε ο Φερστάπεν.

«Το είχα φανταστεί διαφορετικά, δηλαδή πίστευα πως ο Βάλτερι θα έχει καλύτερη εκκίνηση. Kαι θα τον ακολουθούσα παίρνοντας το slipstream του. Αλλά ήμουν τελικά δίπλα του το οποίο ήταν καλό. Κάλυπτα τη δική μου μεριά ώστε να διασφαλίσω πως κανένας δεν θα έρθει από την εσωτερική μου. Πίστευα πως ο Βάλτερι θα έκανε ακριβώς το ίδιο αλλά άνοιξε την πόρτα ώστε να περάσει ο Μαξ.

Έτσι, ο Μαξ ήταν στην αγωνιστική γραμμή και έκανε τρομερή δουλειά στα φρένα. Εγώ δεν είχα καμία ελπίδα καθώς ήμουν στη βρώμικη μεριά της πίστας και δεν μπορούσα να φρενάρω τόσο καλά».

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ