Ο Νίκο Ρόσμπεργκ αποκάλυψε με την δική του αλήθεια, πότε ξεκίνησε η κόντρα του με τον Χάμιλτον.

Πολλά έχουν ακουστεί στο παρελθόν για την ιστορία των Λιούις Χάμιλτον και Νίκο Ρόσμπεργκ. Από καλά φιλαράκια και teammates ορκισμένοι εχθροί. Για να το πούμε με το όνομα τους, έγιναν παράδειγμα προς αποφυγήν για όλες τις ομάδες.

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ αποκάλυψε με την δική του αλήθεια, πότε ξεκίνησε η κόντρα του με τον Χάμιλτον. Γιατί σίγουρα θα ακούσουμε σύντομα διαφορετική από το Χάμιλτον!

«Συνέβη όταν ξεκινήσαμε να μαχόμαστε για το παγκόσμιο πρωτάθλημα, όχι νωρίτερα. Όμως έτσι γίνεται πάντα. Όταν μάχεσαι για νίκες και τίτλους, δεν μπορείς να έχεις πια μια καλή σχέση. Ξεκίνησε από τον πρώτο αγώνα και συνεχίστηκε στην πορεία. Εάν θέλεις να πάρεις το παγκόσμιο πρωτάθλημα δεν μπορείς να παίζεις πέτρα, ψαλίδι χαρτί. Πρέπει να δοκιμάσεις τα όρια και να πας σε γκρίζες ζώνες για να κερδίσεις. Ειδικά όταν δύο οδηγοί είναι σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο», ανέφερε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2016 μιλώντας στο Eurosport.

Ο Ρόσμπεργκ τόνισε πως δεν μετανιώνει για ό,τι έγινε στη σχέση του με τον Χάμιλτον: «Δεν πρόκειται να μετανιώσω για τίποτα. Ήταν μια φανταστική εποχή και μία τρομερή μάχη. Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτό. Στο μεταξύ έχουμε γυρίσει στην ουδετερότητα μεταξύ μας κι αυτό είναι εντάξει. Το αστείο είναι πως είμαστε ξανά αντίπαλοι στην Extreme E».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ