Ο Σαρλ Λεκλέρ είχε μια καταστροφική κούρσα στην Ιταλία, τερματίζοντας στην 6η θέση με Ferrari. Όμως η κορυφή του ανήκει με 27 βαθμούς διαφορά. 

Ο Σαρλ Λεκλέρ είχε μια καταστροφική κούρσα στην Ιταλία, τερματίζοντας στην 6η θέση με Ferrari. Όμως η κορυφή του ανήκει με 27 βαθμούς διαφορά.

Ο Μονεγάσκος έχει κερδίσει τα 2 από τα 4 grand Prix και δείχνει ικανός να το πάει μέχρι τέλους.

Η Red Bull από την άλλη, με τον ισχυρό της άνδρα, Μάρκο, δεν δείχνει να πιστεύει τόσο στις ικανότητες του, όσο  την τύχη του.

Μάλιστα, ο Μάρκο συνέκρινε τον Μονεγάσκο με τον Χάμιλτον. Δείχνοντας σκασμένος με την τύχη που έχει η Σκουντερία φέτος.

«Ο Λεκλέρ ήταν ήδη αγχωμένος από την Παρασκευή, τον είδαμε να χάνει τον έλεγχο. Στον αγώνα, ήταν πολύ τυχερός στην έξοδο που είχε, όπως συνήθως είναι και ο Χάμιλτον. Ήταν απίστευτο, χτύπησε στον τοίχο και μπόρεσε να συνεχίσει τον αγώνα. Αλλά δεν πειράζει

Ο παράγοντας που έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο ήταν η αποφασιστικότητα μας να βάλουμε τις αναβαθμίσεις μας στο μονοθέσιο, παρά το γεγονός πως στην Ίμολα είχαμε μόνο μία περίοδο ελεύθερων δοκιμών. Όλα δούλεψαν σωστά και για το λόγο αυτό ο σπεσιαλίστας μας στην αεροδυναμική, Ενρίκο Μπάλμπο, ήταν αυτός που ανέβηκε στο βάθρο. Το πρωτάθλημα για εμάς είναι ανοικτό, αλλά είμαστε πολύ κοντά με τη Ferrari. Είναι πολύ δυνατή ομάδα και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Έχουμε όμως πάνω απ’όλα δύο πολύ ισχυρούς οδηγούς. Ο Πέρεζ έχει βελτιωθεί και είμαστε πολύ αισιόδοξοι για το μέλλον», είπε ο Αυστριακός.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ