To νέο - φετινό-  παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 έχει ξεκινήσει και η Ferrari με την Red Bull μάχονται για μια θέση στην κορυφή. 

To νέο – φετινό-  παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 έχει ξεκινήσει και η Ferrari με την Red Bull μάχονται για μια θέση στην κορυφή.

Στις δοκιμές οι άνθρωποι της Σκουντερία έδειξαν ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις του μονοθεσίου, έδειξαν όμως και τον φόβο τους για τους αντιπάλους. Και συγκεκριμένα για την Red Bull.

Οπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η Αυστριακή ομάδα ετοιμάζει αναβαθμίσεις. Οι οποίες μάλιστα θα απογειώσουν το μονοθέσιο.

O υπεύθυνος της Red Bull σε αγωνιστικά θέματα, Χέλμουτ Μάρκο, τόνισε στο Servus TV το πόσο βασίζονται στις αναβαθμίσεις που ετοιμάζει η ομάδα του.

«Το μονοθέσιό μας είναι πιο δύσκολο στο στήσιμο. Όμως στην Ίμολα θα φέρουμε αναβαθμίσεις και θα μειώσουμε το βάρος. Αυτή η αναβάθμιση θα μας δώσει επιπλέον ταχύτητα. Είμαστε σε μία πολύ καλή θέση και έχουμε έναν ίσο αντίπαλο τη Ferrari.

O Λεκλέρ οδηγεί άψογα φέτος και προβλέπεται μία πολύ δυνατή σεζόν. Το μονοθέσιο της Ferrari είναι δυνατό και γρήγορο σε όλες τις συνθήκες».

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ