Η Formula 1  έλαβε σημαντικές αποφάσεις, πριν κάτι μήνες, σχετικά με την συνέχεια της διοργάνωσης, μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Η Formula 1  έλαβε σημαντικές αποφάσεις, πριν κάτι μήνες, σχετικά με την συνέχεια της διοργάνωσηςμετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Οι ομάδες το ίδιο…

Μία από αυτές ήταν και η απομάκρυνση του Νικήτα Μάζεπιν από την ομάδα του, την Haas.

Πλέον όμως ο Ρώσος, ο οποίος ξεκίνησε και οργανισμό για την στήριξη των Ρώσων αθλητών που ήταν “θύματα” του πολέμου στις ομάδες τους, τους τρέχει στα δικαστήρια.

«Όταν έλυσαν το συμβόλαιό μου, η Haas ήδη μου χρωστούσε μισθούς για φέτος. Ακόμα δεν με έχουν πληρώσει. Για εμένα τουλάχιστον πρέπει ο εργοδότης να σου δίνει τα χρήματα που σου χρωστάει μέχρι τη στιγμή που σε αποδεσμεύει και να σε αποζημιώνει για το γεγονός πως σε απέλυσε.

Αυτή είναι η άποψή μου. Μιλάω για υποχρεώσεις που δεν εκπληρώθηκαν. Αυτό είναι ένα ζήτημα. Πρέπει ο κόσμος να κατανοήσει πως υπήρξαν δύο διαφορετικά συμβόλαια. Η λύση του συμβολαίου με τον χορηγό (UralKali) δεν είχε άμεση επίπτωση στο μέλλον μου. Πήραν δύο διαφορετικές αποφάσεις.

Δεν έχω δει τα λεφτά μου και γι’ αυτό θα πάμε στο δικαστήριο. Αυτή είναι η ιστορία μου. Έχουμε ήδη δρομολογήσει τα απαραίτητα έγγραφα με το δικαστήριο», είπε ο Μάζεπιν.

Επιπλέον ο Μάζεπιν ανέφερε πως ο σχότος του να γυρίσει στη Formula 1 είναι ακόμα εφικτός:

«Η καριέρα μου αυτή τη στιγμή έχει μπει σε παύση. Ασχολούμαι με το μηχανοκίνητο αθλητισμό τα τελευταία 18 χρόνια και δεν έχω την πρόθεση να το αφήσω. Συνεχίζω να είμαι σε καλή φυσική κατάσταση και ελπίζω να επιστρέψω στη Formula 1. Αν αυτό δεν λειτουργήσει θα εξετάσω άλλες επιλογές.

Για παράδειγμα μου αρέσει η έρημος, το Ντακάρ είναι μία πιθανότητα ή το Silk Road Rally».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ