Η Formula 1 επέστρεψε πριν από 10 ημέρες στις ΗΠΑ μετά από ένα χρόνο απουσίας και η τριήμερη γιορτή που στήθηκε τις ημέρες των αγώνων έδωσε ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο χρώμα στη διοργάνωση. Ακόμη και οι πιλότοι, με πρώτο και καλύτερο τον Ντάνιελ Ρικιάρντο έβγαλαν το τριήμερο της διοργάνωσης τον…. Τεξανό εαυτό τους, ενώ το […]

Η Formula 1 επέστρεψε πριν από 10 ημέρες στις ΗΠΑ μετά από ένα χρόνο απουσίας και η τριήμερη γιορτή που στήθηκε τις ημέρες των αγώνων έδωσε ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο χρώμα στη διοργάνωση.

Ακόμη και οι πιλότοι, με πρώτο και καλύτερο τον Ντάνιελ Ρικιάρντο έβγαλαν το τριήμερο της διοργάνωσης τον…. Τεξανό εαυτό τους, ενώ το σταρ σύστεμ των ΗΠΑ εκπροσωπήθηκε από τον Μπεν Στίλερ, τον Τζορτζ Λούκας, την Meghan Thee Stallion, την Σερένα Γουίλιαμς ως τον Σακίλ Ο’Νιλ.

Ο Σακίλ Ο’Νιλ ήταν φυσικά ο απόλυτος σταρ της διοργάνωσης, έδωσε το παρόν στο Γκραν Πρι και φυσικά έκανε την απονομή στον νικητή του αγώνα της Formula 1 στο Τέξας.

Η είσοδός του στην πίστα, στο σημείο της απονομής κάτι παραπάνω από θεαματική. Με άρωμα Τέξας και είναι ιδιαίτερης κατασκευής αυτοκίνητο, καταχειροκροτήθηκε και προσέφερε θέαμα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ