Ο Γκέρχαρντ Μπέργκερ, πιο συγκεκριμένα, έσταξε μέλι για τον Βρετανό και τον έχει πολύ ψηλά, μαζί με τον Σένα στην κορυφή!

O Λιούις Χάμιλτον την Κυριακή μετά το Grand Rrix της Σαουδικής Αραβίς μπορεί να μην πήρε την νίκη με την Mercedes, αλλά κατάφερε κάτι πολύ σπουδαίο. Ο Βρετανός οδηγός ξεπέρασε ακόμη ένα ρεκόρ του Μίκαελ Σουμάχερ. Που κατείχε μέχρι σήμερα την πρώτη θέση με 179 αγώνες με την ίδια ομάδα.

Κάτι τέτοια βλέπει ο παλιός θρύλος της ΜακΛάρεν και Φεράρι και τον θεωρεί ΤΟΠ!!!
Ο Γκέρχαρντ Μπέργκερ, πιο συγκεκριμένα, έσταξε μέλι για τον Βρετανό και τον έχει πολύ ψηλά, μαζί με τον Σένα στην κορυφή!

“Δεν είμαι σίγουρος ότι θα όδευε προς τη σωστή κατεύθυνση αν γινόταν επιθετικός όπως ο Μαξ Φερστάπεν”, είπε ο Μπέργκερ για τον Χάμιλτον. “

Για μένα, είναι τόσο έξυπνος ο τρόπος με τον οποίο ενίοτε δίνει τη θέση του στον αντίπαλό του ώστε να αποφευχθεί ένα ατύχημα, αλλά έπειτα την ανακτά με διαφορετικό τρόπο.

Από όσα βλέπω, με όλη την εμπειρία που διαθέτει ο Λιούις σκέφτεται πολύ καθαρά. Εκμεταλλεύθηκε κάθε ευκαιρία που είχε. Με εξαίρεση το Σίλβερστοουν, ήταν απλώς τέλειος”.

“Στο τέλος της ημέρας, για μένα, μετά από αυτά τα 45 χρόνια που είμαι εδώ, ο Λιούις και ο Σένα είναι οι δύο καλύτεροι οδηγοί που έχω δει ποτέ”, συμπλήρωσε ο Μπέργκερ.

“Αλλά ακόμα τοποθετώ τον Σένα στην πρώτη θέση. Διότι η γοητεία του Σένα, και η προσωπικότητα του Σένα, ήταν σε άλλο επίπεδο. Αλλά από αγωνιστικής πλευράς, νομίζω ότι ο Λιούις είναι καλός όσο ήταν και ο Σένα”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ