Ο Λούις Χάμιλτον ξεκίνησε από την 7η θέση, αλλά μετά με εξαιρετική οδήγηση αλλά και σωστή στρατηγική από την Mercedes, κατάφερε να πάρει στην 4η θέση.

Τα είδε όλα ο Χάμιλτον – Οι πιλότοι με καλές καιρικές συνθήκες μονομάχησαν στο γκραν πρι της Formula 1 στο Αζερμπαϊτζάν, που έγινε στο Μπακού.Στον αγώνα ο Φερστάπεν πήρε την νίκη και είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με διαφορά 21 βαθμών από τον Πέρεζ και 34 βαθμών από τον Λεκλέρ. Δεύτερος Σέρτζιο Πέρεζ και τρίτος Τζορτζ Ράσελ. Οι Χάμιλτον, Γκασλί, Φέτελ κλείνουν την πρώτη εξάδα.

Ο Λούις Χάμιλτον ξεκίνησε από την 7η θέση, αλλά μετά με εξαιρετική οδήγηση αλλά και σωστή στρατηγική από την Mercedes, κατάφερε να πάρει στην 4η θέση.

Ο Βρετανός πιλότος είχε τρομερούς πόνους στην πλάτη εξαιτίας του porpoising (αναταράξεις) με τον Τότο Βολφ μάλιστα να τού ζητάει συγγνώμη.

Ο Χάμιλτον έκανε δηλώσεις για το πρόβλημα στο Sky Sports F1.

“Κρατιόμουν και δάγκωνα τα δόντια μου από τον πόνο στην πλάτη. Με βοήθησε και η αδρεναλίνη. Δεν μπορώ να περιγράψω τον πόνο που αισθάνεσαι, ειδικά στην ευθείας εδώ. Στο τέλος προσευχόμουν να τελειώσει. Αλλά ήμασταν σε πολύ καλή θέση. Τρίτη και τέταρτη θέση, εξαιρετικό αποτέλεσμα για την ομάδα. Έκανε σπουδαία δουλειά η ομάδα με την στρατηγική”

Στη συνέχεια μίλησε για το πρόβλημα του porpoising στο αγωνιστικό σκέλος: “Μόλις φτιάξουμε τις αναταράξεις θα είμαστε στο σωστό σημείο. Χάνουμε σίγουρα ένα δευτερόλεπτο από αυτό το πρόβλημα. Θα βρίσκομαι αύριο στο εργοστάσιο, θα έχουμε κάποιες καλές συζητήσεις και θα συνεχίσουμε να πιέζουμε”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ