Εκεί που όλοι πίστευαν ότι θα είναι εκτός από το Γκραν Πρι του Καναδά, βγήκε ο ίδιος και δήλωσε έτοιμος.

Τα είδε όλα ο Χάμιλτον στο γκραν πρι της Formula 1 στο Αζερμπαϊτζάν, που έγινε στο Μπακού. Ο Λούις Χάμιλτον ξεκίνησε από την 7η θέση, αλλά μετά με εξαιρετική οδήγηση αλλά και σωστή στρατηγική από την Mercedes, κατάφερε να πάρει στην 4η θέση.

Ο Βρετανός πιλότος είχε τρομερούς πόνους στην πλάτη εξαιτίας του porpoising (αναταράξεις) με τον Τότο Βολφ μάλιστα να τού ζητάει συγγνώμη.

Ο Χάμιλτον έκανε δηλώσεις για το πρόβλημα στο Sky Sports F1.

“Κρατιόμουν και δάγκωνα τα δόντια μου από τον πόνο στην πλάτη. Με βοήθησε και η αδρεναλίνη. Δεν μπορώ να περιγράψω τον πόνο που αισθάνεσαι, ειδικά στην ευθείας εδώ. Στο τέλος προσευχόμουν να τελειώσει. Αλλά ήμασταν σε πολύ καλή θέση. Τρίτη και τέταρτη θέση, εξαιρετικό αποτέλεσμα για την ομάδα. Έκανε σπουδαία δουλειά η ομάδα με την στρατηγική”

Αρχικά μίλησε ο επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Mercedes, Τότο Βολφ, και έριξε τη βόμβα λέγοντας πως είναι πιθανό ο Χάμιλτον να χάσει τον επόμενο αγώνα.

Εκεί που όλοι πίστευαν ότι θα είναι εκτός από το Γκραν Πρι του Καναδά, βγήκε ο ίδιος και δήλωσε έτοιμος.

«Καλημέρα κόσμε. Ο χθεσινός αγώνας ήταν επίπονος και δυσκολεύτηκα να κοιμηθώ αλλά ξύπνησα με θετική ενέργεια σήμερα. Η πλάτη μου πονάει κι έχει μώλωπες αλλά ευτυχώς δεν έχω κάτι σοβαρό. Έκανα βελονισμό και φυσιοθεραπεία με την Άντζελα (σ.σ. Κάλεν, τη φυσιοθεραπεύτρια και βοηθό του) και είμαι καθοδόν για την ομάδα ώστε να δουλέψω και μαζί τους και να βελτιωθεί η κατάστασή μου. Πρέπει να συνεχίσουμε τη μάχη. Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από την παρούσα για να ανασυνταχθούμε και θα το κάνουμε. Θα είμαι εκεί αυτό το Σαββατοκύριακο, δε θα το έχανα με τίποτα στον κόσμο».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ