Πριν λίγες μέρες έκανε μία σοκαριστική αποκάλυψη ο οδηγός της McLaren σχετικά με τις επιθέσεις που δέχεται στα σόσιαλ ο ίδιος αλλά και η σύντροφός του.

Ο Λάντο Νόρις θα συνεχίσει να “τρέχει” για λογαριασμό των βρετανών μέχρι και το 2025! Η Μακλάρεν τον ανανέωσε για τα επόμενα χρόνια πριν από λίγο καιρό.

Πριν λίγες μέρες έκανε μία σοκαριστική αποκάλυψη ο οδηγός της McLaren σχετικά με τις επιθέσεις που δέχεται στα σόσιαλ ο ίδιος αλλά και η σύντροφός του.

«Δέχομαι ανά διαστήματα απειλές για τη ζωή μου. Ο περισσότερος κόσμος δέχεται απειλές. Δεν γίνονται ενέργειες για να καταπολεμηθεί αυτό και είναι πολύ δύσκολο για εμάς. Αν έβλεπα τις απειλές αυτές το 2019 όταν ξεκίνησα την καριέρα μου στηv F1, θα με είχε επηρεάσει περισσότερο. Αλλά τώρα καταλαβαίνω πότε πρέπει να γελάσεις, όχι με τις απειλές, αλλά με σχόλια που σκαρφίζεται ο κόσμος ώστε να αποκτήσουν περισσότερη προσοχή. Θέλω να αγωνίζομαι, να ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο και να γνωρίσω νέους ανθρώπους και αυτοί ξοδεύουν τη ζωή τους πίσω από έναν υπολογιστή κοιτώντας το πως να καταστρέψουν τη ζωή κάποιου, να τον ενοχλήσουν ή να του κάνουν μπούλινγκ».

«Ο αριθμός των σελίδων στα social media που εστιάζουν στο μίσος τους για τη Λουισινια είναι τρομακτικός. Δεν είναι εύκολο για εκείνη. Από τη μία στιγμή στην άλλη έχει πάρα πολλούς νέους ακόλουθους και πρέπει να προσέχει τι κάνει και τι λέει. Θέλω να την προστατέψω»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lando Norris (@landonorris)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ