Εκεί στη Red Bull ξέρουν να το γιορτάζουν. Ο Μαξ Φερστάπεν στο φανταστικό αγώνα του Άμπου Ντάμπι αναδείχθηκε πρωταθλητής της Formula 1. Είναι η πρώτη φορά που καταφέρνει να πάρει αυτόν το τίτλο ο Ολλανδός. Όσες ενστάσεις κι αν έκανε οι Mercedes δεν κατάφερε να του πάρει το πολυπόθητο τρόπαιο. Μάλιστα, είναι ο τέταρτος νεαρότερος […]

Εκεί στη Red Bull ξέρουν να το γιορτάζουν. Ο Μαξ Φερστάπεν στο φανταστικό αγώνα του Άμπου Ντάμπι αναδείχθηκε πρωταθλητής της Formula 1. Είναι η πρώτη φορά που καταφέρνει να πάρει αυτόν το τίτλο ο Ολλανδός. Όσες ενστάσεις κι αν έκανε οι Mercedes δεν κατάφερε να του πάρει το πολυπόθητο τρόπαιο. Μάλιστα, είναι ο τέταρτος νεαρότερος πιλότος που κατέκτησε πρωτάθλημα.

Οι άνθρωποι της Red Bull επιφύλασσαν μία πολύ όμορφη υποδοχή στον οδηγό τους. Όταν ο 24χρονος έφθασε οι άνθρωποι της εταιρείας τον υποδέχθηκαν με πορτοκαλί καπνογόνα!! Μόνο τυχαίο δεν είναι το συγκεκριμένο χρώμα, καθώς το πορτοκαλί είναι ταυτισμένο με την Ολλανδία. Όπως είναι γνωστό, η Ολλανδία είναι η πατρίδα του Μαξ Φερστάπεν.

Εντυπωσιακό είναι και το tweet της RBR, που έδειχνε ότι στους χάρτες της περιοχής κυριαρχεί το πορτοκαλί. Παράλληλα, το υπερπολυτελές αυτοκίνητο, Honda NSX ήταν κι αυτό πορτοκαλί. Ήταν το αυτοκίνητο με το οποίο κατέφθασε ο 24χρονος, με τη Honda κάπως έτσι, να αποχαιρετά τη Formula 1.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ