Τα καταφέρνει καλά και με την όπισθεν ο 24χρονος πιλότος.

Σε έναν διαφορετικό αγώνα πήραν μέρος ο Μαξ Φερστάπεν και ο Γιούκι Τσουνόντα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το ολλανδικό γκραν πρι.

Ο 24χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, με την Red Bull Racing, και ο Ιάπωνας οδηγός Scuderia AlphaTauri οδήγησαν με την όπισθεν στην πίστα του Ζάντβορτ.

Δεν χρησιμοποίησαν τα μονοθέσιά τους, αλλά αυτοκίνητα της ολλανδικής εταιρίας DAF, κατασκευής του 1970, με μόλις δύο ταχύτητες.

Αμφότεροι απόλαυσαν την πρόκληση, με τον Ολλανδό να αναφέρει σχετικά: «Έχω δει στο Youtube αγώνες με την όπισθεν και είναι μια πολύ διασκεδαστική εμπειρία.

Μαζί με τον Γιούκι περάσαμε πολύ καλά και είχα μια πολύ σταθερή απόδοση. Δεν έχω οδηγήσει ξανά τόσο γρήγορα με την όπισθεν, οπότε ήταν μία νέα εμπειρία.

Το αυτοκίνητο αυτό μπορεί να φθάσει μέχρι και τα 120 χλμ./ώρα και με την ίδια ταχύτητα πηγαίνει με την όπισθεν. Νομίζω, όμως, πως θα συνεχίσω να αγωνίζομαι κανονικά και όχι ανάποδα».

«Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω ζήσει κάτι ανάλογο», εξήγησε ο Γιούκι Τσουνόντα. Όπως πρόσθεσε: «Ήταν ωραία που έτρεξα απέναντι στον Μαξ».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ