Δεν θέλει το tripple crown o Μαξ Φερστάπεν.

Δεν θέλει το tripple crown o Μαξ Φερστάπεν. Όταν λέμε tripple crown βέβαια εννοούμε: 4 Ώρες Λε Μαν, τα 500 Μίλια της Ινδιανάπολις και το Grand Prix Μονακό.

Ο Μαξ λοιπόν έχει τρέξει στο 1 από τα 3. Δεν αρνήθηκε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο Λε Μαν, όμως σίγουρα αρνήθηκε τα 500 μίλια. Μάλιστα χαρακτήρισε τρελούς όσους τρέχουν εκεί.

«Δεν έχω καμία επιθυμία να κατακτήσω το Triple Crown. Τουλάχιστον το Ινδιανάπολις 500. Εκτιμώ πολύ αυτό που κάνουν αλλά οι οδηγοί αυτοί είναι τρελοί. Έχω άπλετο σεβασμό για το τι μπορούν να καταφέρουν, αλλά εγώ δεν θέλω να ρισκάρω τη ζωή μου ή να τραυματιστώ κάνοντας τον αγώνα. Δεν αξίζει να το κάνω πια. Μπορεί να αγωνιστώ όμως στις 24 Ώρες Λε Μαν.

Μου αρέσουν πολύ οι αγώνες αντοχής οπότε σύντομα μπορεί να δοκιμάσω την τύχη μου εκεί. Φυσικά και θα προσπαθώ να είμαι καλός στην F1, θα προσπαθώ να είμαι γρήγορος όπου τρέχω, αλλά δεν έχω την επιθυμία να κατακτήσω τα 500 Μίλια της Ινδιανάπολης», δήλωσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2021 στο πλαίσιο του Grand Prix Μονακό.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ