Ικανοποιημένος, όμως τρομοκρατημένος από την έκπληξη της Μερσέντες ο Κάρλος Σάινθ.

Ικανοποιημένος, όμως τρομοκρατημένος από την έκπληξη της Μερσέντες ο Κάρλος Σάινθ.

Ο Ισπανός πιλότος έχασε για λίγο την Pole position, από τον Ράσελ, όμως έκανε εκπληκτική προσπάθεια, δείχνοντας ικανός για την νίκη αύριο, στο Grand Prix.

Αναλυτικά:

«Έχουμε τον ρυθμό για να κερδίσουμε τον αγώνα. Προφανώς η εκκίνηση και η διαχείριση των ελαστικών θα παίξουν καθοριστικό ρόλο, όπως πάντα», ανέφερε ο Σάινθ. Έδειξε πάντως να ανησυχεί από τα σημάδια βελτίωσης που εμφανίζει η MercedesAMG, η οποία προστίθεται πλέον ως τρίτος διεκδικητής της νίκης, δίπλα στις Ferrari και Red Bull Racing. «Ο ρυθμός της Mercedes σε αγώνα είναι άγνωστος, οπότε πρέπει να περιμένουμε για να δούμε πώς θα εξελιχθεί η μάχη την Κυριακή. Θα είναι ένας συναρπαστικός αγώνας. Συγχαρητήρια στον Τζορτζ (σ.σ. Ράσελ), γιατί έκανε ένα πολύ καλό γύρο.

Σε κάθε αγώνα αλλά και σε κάθε περίοδο κατατακτηρίων, νιώθω όλο και περισσότερη αυτοπεποίθηση με το μονοθέσιό μου. Τώρα ένιωσα ότι είχα τον ρυθμό για να πάρω την pole position. Όμως μας ξέφυγε μέσα από τα χέρια μας στο τελευταίο κομμάτι του τελευταίου γύρου», ανέφερε ο οδηγός της Ferrari.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ