Ακόμα ένας αγώνα που βρέθηκε εκτός βάθρου η Φεράρι.

Η μάχη της Formula 1 συνεχίστηκε στην πίστα της Βαρκελώνης με το GP Ισπανίας. Πραγματοποιήθηκε με αρκετή ζέστη – και σε ακόμα πιο ζεστή άσφαλτο.

Το προβάδισμα για τον αγώνα της Κυριακής στο GP της Ισπανίας το είχε πάρει ο Σαρλ Λεκλέρ. Ο Μονεγάσκος οδηγός της Ferrari ήταν ο πιο γρήγορος στις κατατακτήριες δοκιμές και έτσι πήρε την pole position στην Καταλωνία. Μάλιστα είχε κρατήσει ένα σετ φρέσκια μαλακής γόμας, σε αντίθεση με τους άλλους πρωτοπόρους.

Ο Μαξ Φερστάπεν, ξεκίνησε δεύτερος, και τρίτος ο Κάρλος Σάινθ.  Ακολουθήσαν οι Τζορτζ Ράσελ και Κάρλος Σάινθ σε ένα απαιτητικό αγώνα 66 γύρων στην Καταλονία.

Τελικά η μεγάλη αντεπίθεση του Μαξ Φερστάπεν συνεχίζεται αφού πηρέ την νίκη και πέρασε πρώτος στην βαθμολογία και η Red Bull πέρασε πρώτη στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Μάλιστα 2ος ο Πέρες και έκανε το 1-2 η Ρεντ Μπουλ. Τρίτος τερμάτισε ο Τζορτζ Ράσελ. 4ος τερμάτισε ο Κάρλος Σάινθ και στην 5η θέση ο Λούις Χάμιλτον.

Διαφορά 6 βαθμών από τον Λεκλέρ που εγκατέλειψε πριν το μέσον του αγώνα με μηχανικό πρόβλημα, πήρε ο Φερστάπεν και θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη αν ο Πέρεζ δεν του στερούσε στο τέλος τον ταχύτερο γύρο του αγώνα.

Ακόμα ένας αγώνα που βρέθηκε εκτός βάθρου η Φεράρι.

Την επόμενη εβδομάδα το πρωτάθλημα της Formula 1 ταξιδεύει στο Μονακό στους στενούς δρόμους του Πριγκιπάτου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ