Ο διευθυντής της Scuderia, Ματία Μπινότο, αλλά και οι οδηγοί τα έχουν χαμένα.

Καταστρόφα για την Ferrari ο αγώνας στο Μπακού. Αρχικά έπειτα από μηχανικό πρόβλημα ο Κάρλος Σάινθ εγκατέλειψε τον αγώνα, και στην συνέχεια πάλι μετά από μηχανικό πρόβλημα εγκατέλειψε και ο Λεκλέρ. Μέσα σε λίγους γύρους έχασε και τα δύο μονοθέσια της. Τέσσερις εγκαταλείψεις σήμερα, και οι τέσσερις με κινητήρα Ferrari.

Οι πιλότοι με καλές καιρικές συνθήκες μονομάχησαν στο γκραν πρι της Formula 1 στο Αζερμπαϊτζάν, που έγινε στο Μπακού.

Στον αγώνα ο Φερστάπεν πήρε την νίκη και είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με διαφορά 21 βαθμών από τον Πέρεζ και 34 βαθμών από τον Λεκλέρ.

Ο Μαξ Φερστάπεν νικητής του GP Αζερμπαϊτζάν,  δεύτερος Σέρτζιο Πέρεζ και τρίτος Τζορτζ Ράσελ. Οι Χάμιλτον, Γκασλί, Φέτελ κλείνουν την πρώτη εξάδα.

Ο διευθυντής της Scuderia, Ματία Μπινότο, αλλά και οι οδηγοί τα έχουν χαμένα:

Λεκλέρ

“Μας πονάει. Πρέπει να το κοιτάξουμε για να μην ξανασυμβεί. Δεν βρίσκω τις σωστές λέξεις για να το περιγράψω, είναι πολύ, πολύ απογοητευτικό”. “Ήμασταν γρήγοροι και δεν είχαμε συγκεκριμένα προβλήματα στην αρχή της χρονιάς. Τώρα φαίνεται πως έχουμε λίγα περισσότερα σε σχέση με τότε.

Αλλά δεν κάναμε καμιά μεγάλη αλλαγή, αν μη τι άλλο βελτιώσαμε τα πράγματα. Οπότε, είναι δύσκολο να καταλάβουμε αυτή τη στιγμή τι έχει συμβεί, πρέπει να το αναλύσουμε. Προφανώς δεν έχω την πλήρη εικόνα τι ακριβώς συνέβη σήμερα, αλλά προσωπικά μόνο μπορώ να πω ότι μας πονάει”

Ματία Μπινότο

«Σίγουρα μας ανησυχεί. Η αξιοπιστία είναι ένας παράγοντας, πάντα είναι ένας παράγοντας. Υπάρχει δουλειά που πρέπει να γίνει, η ομάδα θα μείνει αφοσιωμένη και θα δουλεύει σκληρά για να μας κάνει πιο δυνατούς στο μέλλον. Πρέπει να καταλάβουμε και να αναλύσουμε, και δεν έχω τις απαντήσεις ακόμα».

Κάρλος Σάινθ

«Τα υδραυλικά παρέδωσαν το πνεύμα και αυτό ήταν. Είναι κρίμα, μια πολύ κακή μέρα για την ομάδα, αλλά θα έρθουν καλύτερες. Μέχρι στιγμής το 2022 δεν πάει καλά για μένα»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ