Μονακό και χωρίς περίεργα δεν γίνεται. Αφού είχαμε αρχικά δύο φορές  καθυστέρηση, ο γύρος σχηματισμού ξεκίνησε στις 16:16.

Χθες χωρίς… αντίπαλο ο Σαρλ Λεκλέρ στο Μονακό, έκανε τον ταχύτερο χρόνο στις κατατακτήριες της πίστας στη Formula 1 που διεξάγεται στην πατρίδα του.

Αλλά στον αγώνα τι είχαμε;

Μονακό και χωρίς περίεργα δεν γίνεται. Αφού είχαμε αρχικά δύο φορές  καθυστέρηση, ο γύρος σχηματισμού ξεκίνησε στις 16:16. Αλλά ξανά μια από τα ιδια. Μετά από δύο γύρους, νέα διακοπή.

Βγήκε η κόκκινη σημαία, και η πίστα του Μονακό είχε μετατραπεί σε ποτάμι. Μόλις “διώξουν τα ψάρια” θα ξεκινήσει ο αγώνας.

Άλλαξε τελικά τα δεδομένα η βροχή;

Στην εκκίνηση δεν προλάβαμε να χαρούμε αρκετό αγώνα, καθώς με το καλημέρα ο Λατίφι “στούκαρε” στις μπάρες και το Αυτοκίνητο Ασφαλείας έκανε την εμφάνιση του.

Με την επανέναρξη της πίστας ο Σαρλ Λεκλέρ είχε ήδη το προβάδισμα και έδειχνε πως ελέγχει την κούρσα, με αρκετούς οδηγούς μάλιστα να ρισκάρουν και να βάζουν ενδιάμεσα λάστιχα. Κάτι που αν επανέρχονταν η βροχή ίσως τους κόστιζε.

Η επιθετική τακτική της Ρεν Μπουλ έπιασε τόπο και η Ferrari έπαθε… τον παλιο καλό της εαυτό. Ξεχνώντας τον Λεκλέρ στα πιτ και χάνοντας πολύτιμο χρόνο, με τον Πέρες να περνάει πρώτος με στεγνή γόμα.

Στα μισά της κούρσας ο Μικ Σουμάχερ είχε ένα ατύχημα και τέθηκε νοκ άουτ, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως είναι καλά στην υγεία του.

Η συνέχεια έγινε μονότονη, με τον Πέρεθ να μπαίνει 1ος και να κρατάει την κορυφη και να μένει ως το τέλος για την καρό σημαία.

Αυτή ήταν η 3η νίκη του Πέρεθ, και η 1η του φέτος, αφήνοντας 2ο τον Σάινθ με Ferrari και 3ο τον Φερστάπεν με Ρεντ Μπουλ.

Πολύ απογοητευμένος ο Λεκλέρ, που ολοκλήρωσε στο 4 για την Scuderia, που σίγουρα θα έχει να λυσει πολλά απο δω και πέρα αν θέλει να έχει ελπίδες για πρωτάθλημα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Bundesliga

Μυθικό… αυτό που κάνει η Λεβερκούζεν: Αήττητη για 49 συνεχόμενους αγώνες!

Conference League

Φιορεντίνα: Τι κάνουν οι Ιταλοί, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους!

Ποδόσφαιρο

Μαρινάκης: «Και… τη σουίτα θα έδινα αν χρειαζόταν!»

Conference League

Απίθανος… Ελ Κααμπί, σε ρυθμούς Φαλκάο!

Conference League

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0: Θρύλος… μαγεία, και πάει για το Ευρωπαικό!

Champions League

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 2-1: Γι’ αυτό είναι η… Βασίλισσα!